Η μαγεία του καλού management
Περιγραφή

Πόσο σημαντική τελικά είναι διοίκηση μιας ομάδας; Η ηγεσία της, συνήθως καθορίζει την πορεία της. Μια διεύθυνση χαρακτηρίζεται ως «καλή» ή όχι ανάλογα με τους καθημερινούς χειρισμούς που κάνει στα θέματα που προκύπτουν. Πώς μπορείς να αναστρέψεις την εικόνα του «κακού manager»;

Πώς διασφαλίζεις την υγιή και πετυχημένη διοίκηση της ομάδας σου (ανεξαρτήτου μεγέθους); 

Η AMT Consultants διοργανώνει ένα πρακτικό σεμινάριο, στοχευμένο στην σωστή και αποτελεσματική διοίκηση τόσο ομάδων όσο και ατόμων.

Απευθύνεται σε:

Διευθυντές, Στελέχη Επιχειρήσεων και Ελεύθερους Επαγγελματίες

Θεματολογία:

  • Ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος του ηγέτη μιας εταιρείας
  • Ποια είναι τα 3 βασικά εργαλεία του Management
  • Ποια είναι τα θανάσιμα λάθη που μπορούν να αφανίσουν μια ομάδα.
  • Ποιος είναι ο βασικός νόμος που μπορεί να αναστήσει κάθε ομάδα.
  • Πως να πετύχετε οικονομική ισχύ στην επιχείρηση σας
  • Ποιος είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία το επικίνδυνο περιβάλλον της χώρας μας και να περιορίσετε την επιρροή του σήμερα.

Κόστος Σεμιναρίου: 140 ευρώ ΦΠΑ

Κόστος Early Booking μέχρι 01/07/2020: 100 ευρώ ΦΠΑ

Εισηγητής:

Ιωάννης Μπογδάνος

Ο κος Μπογδάνος Ι. είναι ο ιδρυτής της εταιρείας AMT Consultants και έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Στην καριέρα του έχει συνεργαστεί και εκπαιδεύσει πολλά στελέχη επιχειρήσεων τα οποία έχει βοηθήσει να αντιμετωπίσουν προβλήματα στις επιχειρήσεις τους και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, προκειμένου να αποκτήσουν επιτυχία στη ζωή τους. Ειδικεύεται στην επιχειρηματική ηθική, με σκοπό να βοηθήσει τα στελέχη επιχειρήσεων να πετύχουν και να διατηρήσουν υψηλό ηθικό και επίπεδο παραγωγικότητας.

Η AMT Consultants συνεχίζει δυναμικά εκπαιδεύοντας χιλιάδες Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη στους τομείς των πωλήσεων, της εσωτερικής οργάνωσης, της διοίκησης και του marketing μέσω σεμιναρίων καθώς και προσωπικής συμβούλευσης. Το όραμά μας είναι η εκπαίδευση ανθρώπων, οι οποίοι θα αποκτήσουν την ικανότητα να γίνουν πιο χρήσιμοι και πιο αποτελεσματικοί τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τις ομάδες τους.

Στηρίζουμε τη βασική αυτή φιλοσοφία υιοθετώντας εκπαιδευτικά μοντέλα και τρόπους, ώστε εν τέλει να αποκομίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλες τις εκπαιδευτικές – συμβουλευτικές διαδικασίες τις οποίες χρησιμοποιούμε.

Σε μια διάρκεια ζωής 14 ετών έχουμε καταφέρει να εκπαιδεύσουμε χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη επιτυχώς, παίρνοντας τόσα χρόνια ευμενή και κολακευτικά σχόλια.

Κάθε μέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι υιοθετώντας ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αλλά και ανακαλύπτοντας γνώση η οποία έχει χαθεί.

διαβάστε περισσότερα

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: Α. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Διοργανωτής

Α. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Διεύθυνση
ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ
Πόλη
ΑΘΗΝΑ -
T.K.
15343
Τηλέφωνο
-
Email
amt.seminars@gmail.com
ΔΟΥ
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΑΦΜ
997875430
Εκδηλώσεις
  • Η μαγεία του καλού management - Radisson Blu Park Hotel Athens
Χρειάζεστε βοήθεια;
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.