Ψηφιακές συναντήσεις για την Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία - Η Τεχνολογία Στις Τέχνες Και Στον Αθλητισμό Live Streaming
Περιγραφή

Γρηγορότερα, ομορφότερα, καλύτερα.

Ο τεχνολογικός πολιτισμός της αρχαίας Ελλάδας, αυτός ο μεγάλος άγνωστος και παραγκωνισμένος, δεν θα μπορούσε να μη βρει εφαρμογές στον αθλητισμό και στις τέχνες..

Σε ένα webinar διάρκειας 90 λεπτών, θα ανακαλύψουμε μηχανές και καινοτόμες λύσεις για υγιή ανταγωνισμό και όμορφα αγάλματα. Θα δούμε τη γνώση πίσω από δημιουργήματα που μας αφήνουν άφωνους, όπως το παιδί του Μαραθώνα ή ο Ηνίοχος και θα καταλάβουμε πως ο αφέτης γνώριζε αν κάποιος έκλεβε στην εκκίνηση.

Ακολουθήστε μας στο μαγικό μονοπάτι της αναζήτησης της χαμένης γνώσης!

Οδηγός μας σε όλη ετούτη την περιπέτεια γνώσης, ο Παντελής Μήτσιου, υπεύθυνος επικοινωνίας και marketing του Μουσείου αλλά και τακτικός ξεναγός στις εκθέσεις μας.

 

διαβάστε περισσότερα
Θα λάβετε στο email σας το link το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα zoom την ημέρα και ώρα της εκδήλωσης.

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΚΕΔΡΟΣ Α.Ε. | KEDROS S.A.
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Συντελεστές

Παντελής Μήτσιου

Yπεύθυνος Eπικοινωνίας και Marketing @Μουσείο Ηρακλειδών

O Παντελής Μήτσιου, με εμπειρία στην ειδική αρθρογραφία σε έντυπα, είναι επικεφαλής του Τμήματος Marketing και Επικοινωνίας στο Μουσείο των Ηρακλειδών. Παράλληλα, ερασιτέχνης (με την κυριολεκτική έννοια) μελετητής της Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας και τακτικός εισηγητής και ξεναγός στις εκθέσεις του Μουσείου Ηρακλειδών. Τέλος, από έτους, είναι επιλεγμένος φίλος της Εταιρείας Διερεύνησης Αρχαιοελληνικής και Βυζαντινής Τεχνολογίας.

Διοργανωτής

ΚΕΔΡΟΣ Α.Ε. | KEDROS S.A.

Διεύθυνση
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ 29
Πόλη
ΒΟΥΛΑ
T.K.
16673
Τηλέφωνο
2109944909
Email
info@kedrossa.gr
ΔΟΥ
ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΦΜ
094162492
Εκδηλώσεις
  • Η Τεχνολογία Στις Τέχνες Και Στον Αθλητισμό - ONLINE