Ψηφιακές συναντήσεις για την Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία - Η Τεχνολογία Στο Αρχαίο Θέατρο Live Streaming
Περιγραφή

Αντάξια των μεγάλων τραγωδών 

Ανάμεσα στα όσα πολύτιμα ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός κληροδότησε στον κόσμο, ίσως το πιο σπουδαίο είναι το θέατρο, τόσο ως χώρος όσο και ως γραφή και υποκριτική.  Αυτό για το οποίο λίγοι γνωρίζουν είναι η άγνωστη και εντυπωσιακή τεχνολογία που αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει τις παραστάσεις.

Σε ένα webinar διάρκειας 90 λεπτών, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε και να εξηγήσουμε κάθε σημείο που ρίχνει φως στον τρόπο λειτουργίας του αρχαίου θεάτρου. Θα δούμε το θέατρο σαν οικοδόμημα αλλά και σαν θεραπευτήριο, σαν υποκριτική αλλά και σαν προσπάθεια δημιουργίας μιας εικονικής πραγματικότητας.

Ακολουθήστε μας στο μαγικό μονοπάτι της αναζήτησης της χαμένης γνώσης!

Οδηγός μας σε όλη ετούτη την περιπέτεια γνώσης, ο Παντελής Μήτσιου, υπεύθυνος επικοινωνίας και marketing του Μουσείου αλλά και τακτικός ξεναγός στις εκθέσεις μας.

διαβάστε περισσότερα
Θα λάβετε στο email σας το link το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα zoom την ημέρα και ώρα της εκδήλωσης.

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΚΕΔΡΟΣ Α.Ε. | KEDROS S.A.
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Συντελεστές

Παντελής Μήτσιου

Yπεύθυνος Eπικοινωνίας και Marketing @Μουσείο Ηρακλειδών

O Παντελής Μήτσιου, με εμπειρία στην ειδική αρθρογραφία σε έντυπα, είναι επικεφαλής του Τμήματος Marketing και Επικοινωνίας στο Μουσείο των Ηρακλειδών. Παράλληλα, ερασιτέχνης (με την κυριολεκτική έννοια) μελετητής της Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας και τακτικός εισηγητής και ξεναγός στις εκθέσεις του Μουσείου Ηρακλειδών. Τέλος, από έτους, είναι επιλεγμένος φίλος της Εταιρείας Διερεύνησης Αρχαιοελληνικής και Βυζαντινής Τεχνολογίας.

Διοργανωτής

ΚΕΔΡΟΣ Α.Ε. | KEDROS S.A.

Διεύθυνση
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ 29
Πόλη
ΒΟΥΛΑ
T.K.
16673
Τηλέφωνο
2109944909
Email
info@kedrossa.gr
ΔΟΥ
ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΦΜ
094162492
Εκδηλώσεις
  • Η Τεχνολογία Στο Αρχαίο Θέατρο - ONLINE