Μουσείο και Πάρκο Δεινοσαύρων
Περιγραφή

Η Αθήνα στην σκιά των μεγαλύτερων δεινόσαυρων που ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα!

Ξεκίνησε την λειτουργία του το κορυφαίο θεματικό πάρκο

Οι γιγάντιοι δεινόσαυροι είναι πλέον εδώ και από την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι επισκέπτες, σχολεία και μαθητές, ταξιδεύουν με μια μηχανή του χρόνου προκειμένου να τους συναντήσουν.

Το εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi μεταμορφώθηκε σε γη μιας άλλης εποχή και καθημερινά και μέχρι 6 Ιανουαρίου η μεγάλη παρέα των προϊστορικών ζώων αναμένεται να ξετρελάνει όσους επιλέξουν να ζήσουν την αξέχαστη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία.

Τα πρώτα σχόλια των επισκεπτών είναι διθυραμβικά. Δηλώνουν εντυπωσιασμένοι όσοι τυχεροί ταξίδεψαν από τους πρώτους με τους εξερευνητές του νέου μεγάλου και κορυφαίου (3,500τμ) θεματικού πάρκου. Μέσα στο Μουσείο ανακάλυψαν με ένα διαφορετικό τρόπο την «νέα γνώση», αλλά η βιωματική εμπειρία ξεκινάει στον πραγματικό κόσμο των δεινοσαύρων. Το χαμόγελο και η διασκέδαση συνδυάζεται συνέχεια με την ένταση της αδρεναλίνης. Οι επισκέπτες προχωράνε προσεκτικά… περνάνε κάτω από βράχους και ανάμεσα από λίμνες και μεγάλα δέντρα, ενώ πάντα είναι έτοιμοι να αποφύγουν τα «χτυπήματα» από τις δυνατές ουρές των προϊστορικών ζώων.

Όλα τα εκθέματα είναι ρομποτικά, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, που σε συνδυασμό με τη διακόσμηση του χώρου, δημιουργούν στον επισκέπτη την αίσθηση ότι βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα.

Ο πιο εντυπωσιακός δεινόσαυρος που παρουσιάζεται στην έκθεση, είναι ο κολοσσιαίων διαστάσεων, προϊστορικός, θηρευτής Τυραννόσαυρος Ρεξ, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να μαγνητίζει την ανθρώπινη προσοχή, κάνοντάς μας όλους ευγνώμονες που δεν ζήσαμε μαζί του στην πρωτόγονη εποχή! Παραμένει «γαλαζοαίματος» στην επικράτεια των δεινοσαύρων, ένα από τα δεινότερα σαρκοφάγα που είχαν την τιμή να τρομοκρατήσουν ποτέ τη Γη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210-6168458.

Τηλέφωνο κρατήσεων για οργανωμένες εκδρομές, για σχολεία και παιδικά πάρτι: 210-6168456 & 210 6168457 (τηλεφωνικές κρατήσεις γίνονται μόνο όταν πρόκειται για ομαδικές επισκέψεις άνω των 20 ατόμων ή εάν πρόκειται για επισκέψεις σχολείων).

E-mail : info@dinosaurs.gr

Site: www.dinosaurs.gr

Ωράρια λειτουργίας

Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 13:00

Παρασκευή 09:00 – 13:00 & 17:00 – 21:00

Σάββατο 11:00 – 21:00 

Κυριακή 11:00 – 19:00

*τελευταία είσοδος στο πάρκο 50 λεπτά πριν το κλείσιμο

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 8 €/άτομο

Οικογενειακό (2 γονείς με 2 παιδιά): 26€

Οικογενειακό (3μελής οικογένεια) : 21 €

Οργανωμένα groups και σχολικές εκδρομές: 6 €/άτομο

Άνεργοι (αγορά από το Ταμείο της Εκδήλωσης, μόνο Παρασκευή με επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών): 4€

ΑMEΑ (αγορά από το Ταμείο της Εκδήλωσης): 4€, συνοδός δωρεάν

Παιδιά κάτω των 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

διαβάστε περισσότερα
Παραγωγή

EKSAGON GREECE IKE

Διεύθυνση
MONASTIRIOU
Πόλη
THESSALONIKI
T.K.
54628
Τηλέφωνο
306782031039
Email
a.constantinidou2@gmail.com
ΔΟΥ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΦΜ
800877045
Εκδηλώσεις
  • Μουσείο και Πάρκο Δεινοσαύρων - Helexpo Μαρούσι
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.