ΠΑΕ Παναιτωλικός-Διαρκείας 2019-20
Περιγραφή

Διαρκώς εκεί!

Για 8η χρονιά θ’ αγωνιστεί στη Super League ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχοντας καθιερωθεί πλέον στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας. Αυτόνομος, ανεξάρτητος, αυτοδύναμος! Καθιέρωση που ήρθε με πολύ μεγάλη προσπάθεια και διαρκή δουλειά. Για οχτώ χρόνια βρίσκεται εκεί που ονειρεύονταν δεκαετίες…

Επιθυμία όλων των φιλάθλων του και κοινός στόχος είναι να συνεχίσει να βρίσκεται Διαρκώς εκεί!

  • Αξιόμαχος και δυνατός να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
  • Αυτοδύναμος για ν’ ανταπεξέλθει στις δυσκολίες (οικονομικές και άλλες) που δημιουργούν αβεβαιότητα στο ποδοσφαιρικό τοπίο.
  • Ανεξάρτητος για να κάνει περήφανο τον κάθε Αγρινιώτη – Αιτωλοακαρνάνα.
  • Υγιής για να διασφαλίσει τη συνέχεια της αυτόνομης πορείας του στο μέλλον.

Για να συνεχίσει σ’ αυτόν το δρόμο θέλει τον κόσμο του Διαρκώς εκεί!

Όχι λίγοι ή πολλοί. ΟΛΟΙ!

Μια θέση περιμένει τον καθένα σε κάθε σημείο της κερκίδας.

Δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξη και την αγάπη του στην ομάδα.

Βοηθώντας την να υλοποιήσει κάθε αγωνιστικό στόχο.

Δείχνοντας ότι θέλει να είναι ένας από τους κρίκους της μεγάλης αλυσίδας.

Συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια για ένα δυνατό ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.

Διαρκώς εκεί με… ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, για τους αγώνες της Super League 1 (κανονική περίοδος + Play-off ή Play-out) θα δώσουν τη δυνατότητα σε χιλιάδες φιλάθλους να είναι Διαρκώς εκεί! ενισχύοντας την προσπάθεια του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ να παραμείνει Διαρκώς στην κορυφή!

ΤΙΜΕΣ:

Μεγάλη κερκίδα

VIP (άνω διάζωμα) 430 Γυναικεία – παιδικά 300

VIP (κάτω διάζωμα) 350 Γυναικεία – παιδικά 245

Θύρα 1, Θύρα 2 160 Γυναικεία – παιδικά 115

Μικρή κερκίδα

Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) 140 Γυναικεία – παιδικά 100

Θύρα 4, Θύρα 5 110 Γυναικεία – παιδικά 80

Πέταλο

Θύρα 6, Θύρα 7 80

Οικογενειακή κερκίδα

(Θύρα 1 τμήμα 1):

Πατέρας + Μητέρα + Παιδί 280

Πατέρας ή Μητέρα + Παιδί 160

Κάθε επιπλέον παιδί 50

Τα δώρα μας

Όσοι φίλαθλοι αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας θα ντυθούν από νωρίς στα κυανοκίτρινα! Για κάθε εισιτήριο στις θέσεις VIP, δώρο φόρμα και μπλουζάκι της ομάδας μας. Για τις Θύρες 1 και 2 της μεγάλης κερκίδας, δώρο φόρμα της ομάδας μας. Για τη μικρή κερκίδα και το πέταλο, δώρο μπλουζάκι της ομάδας μας.

Φέρε κι ένα φίλο σου!

Περίπου 2.000 άνθρωποι αγοράζουν τα τελευταία χρόνια εισιτήρια διαρκείας, γνωρίζοντας ότι, εκτός των προνομίων που απολαμβάνουν, τονώνουν την ίδια την ομάδα. Αν ο καθένας φέρει έναν συγγενή, γνωστό ή φίλο του, το γήπεδό μας θα γεμίσει! Θα δώσει ΔΙΑΡΚΕΙΑ στη ομάδα μας θα την ενισχύσει να φτάσει ψηλότερα!

Μαζί θα πολλαπλασιαστούν και οι φωνές που έχει ανάγκη σε κάθε αγώνα να την «σπρώξουν» στη νίκη και στις επιτυχίες. Σ’ ένα γήπεδο που συνεχώς εξελίσσεται με σεβασμό στον θεατή και όποιον μπαίνει σ’ αυτό.

Ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της προηγούμενης σεζόν (2018-2019) που θα φέρει έναν νέο αγοραστή εισιτηρίου διαρκείας, θα έχει έκπτωση 30% αν επιλέξει θέση στη μεγάλη κερκίδα και 20% στη μικρή κερκίδα. Αν φέρει και δύο φίλους του τα αντίστοιχα ποσοστά έκπτωσης που δικαιούται είναι 50% και 40%.

Συμφέρει!

Αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας εξασφαλίζεις την παρουσία σου σε όλους τους αγώνες (ο αριθμός τους αυξάνεται φέτος) πρωταθλήματος Super League 1.

π.χ. Στη μεγάλη κερκίδα (Θύρες 1 και 2) ο μέσος όρος της τιμής είναι 10 ευρώ ανά αγώνα, στη μικρή κερκίδα 6,5 ευρώ ανά αγώνα και στο πέταλο 4,5 ευρώ ανά αγώνα!!!

Το εισιτήριο διαρκείας συμφέρει και έχει ισχυρό κίνητρο ο καθένας να το αγοράσει, καθώς οι τιμές των απλών εισιτηρίων θα είναι αυξημένες σε σχέση με πέρσι.

Όποιος φίλαθλος είναι ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΚΕΙ, επιβραβεύεται! Με τα χρήματα που θα χρειαστεί κάποιος να αγοράσει απλό εισιτήριο σε 2-3 αγώνες, αγοράζει εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αγώνες (16) της περιόδου!

Από 9 Ιουλίου

Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα αρχίσει την Τρίτη 8 Ιουλίου 2019 στο γήπεδο Παναιτωλικού. Έως και την Παρασκευή 19 Ιουλίου μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους οι παλιοί κάτοχοι ή να επιλέξουν κάποια απ’ τις ελεύθερες. Οι νέοι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις. Πληρωμή μετρητοίς ή με χρεωστική – πιστωτική κάρτα (έως 6 άτοκες δόσεις).

Για την προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας (όπως και των απλών εισιτηρίων στη συνέχεια) μέσω του VIVA.gr από 9 Ιουλίου, κάθε ημέρα και ώρα. Είναι διαθέσιμες όλες οι ελεύθερες θέσεις, εκτός της Οικογενειακής κερκίδας Τμήμα 1 στη Θύρα 1 και της Θύρας 3.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά κάθε Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη, από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00 το απόγευμα.

Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει