ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ-Εισιτήρια Διαρκείας 2018-2019
Περιγραφή

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΕ 2018-2019

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ

Η ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΕ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα (10/9)δ ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. 

Ο Ήφαιστος Λήμνου ανήκει στον κόσμο του και έτσι προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους του νησιού να σταθούν στο πλευρό μας και να γεμίζουν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι το γήπεδό μας δημιουργώντας μία άκρως εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. 
Η Λήμνος μπαίνει... δυναμικά στο μπασκετικό χάρτη της χώρας και ευελπιστούμε όλοι εσείς να "αγκαλιάσετε" την προσπάθεια των παικτών του Σωτήρη Μανωλόπουλου και να είστε οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές μας! 
Οι τιμές των Εισιτηρίων Διαρκείας ποικίλουν και οι παρακάτω κατηγορίες αντιστοιχούν σε αριθμημένες θέσεις της επιλογής του κατόχου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μύρινας «Νίκος Σαμαράς».

Οι κατηγορίες, οι οποίες αποτυπώνονται στο παρακάτω σχέδιο, είναι οι εξής:

·         Gold    €180

·         Silver  €150

·         Red    €120 

Ειδικές Εκπτώσεις
Στις παραπάνω κατηγορίες παρέχεται έκπτωση 20%, με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας, για τις ακόλουθες κατηγορίες: 
- Φοιτητικό Εισιτήριο
- Στρατιωτικό Εισιτήριο
- Ειδικό Εισιτήριο Ανέργων

Οικογενειακό Εισιτήριο
Ταυτόχρονα, θα παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης προνομιακού Οικογενειακού Εισιτηρίου, με κόστος €220. Αυτό θα αφορά την κατοχύρωση θέσεων για έναν ενήλικας και ένα παιδί ηλικίας 6-15 ετών.

Courtside VIP
Για την κατηγορία Εισιτηρίων Διαρκείας Courtside VIP ο ενδιαφερόμενος θα αποστείλει αίτημα κατοχύρωσης θέσης και ενδιαφέροντος στο email  marketing@ifaistosbc.gr.
Το κόστος των Courtside VIP Εισιτηρίων Διαρκείας ανέρχεται στα €250 ευρώ.

Σημεία και οδηγίες πώλησης Εισιτηρίων Διαρκείας
Η πώληση των Εισιτηρίων θα πραγματοποιείται τόσο ηλεκτρονικά, από το viva.gr, όσο και από το Κατάστημα Sports House, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 26025).

Για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και το ΑΜΚΑ του κάθε φιλάθλου, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας της πρώτης και ιστορικής αγωνιστικής περιόδου του Ήφαιστου Λήμνου στη Basket League, μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης των εισιτηρίων τους, θα παραλάβουν τις κάρτες στο σπίτι τους, οι οποίες θα συνοδεύονται και από μια σειρά προνομίων.

Σύντομα, πωλήσεις Εισιτηρίων Διαρκείας θα πραγματοποιούνται επίσης και από δύο νέα σημεία πώλησης, τόσο από το Γραφείο της ομάδας στη Μύρινα της Λήμνου, όσο και από τα εκδοτήρια του της έδρας της ομάδας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μύρινας «Νίκος Σαμαράς».

Κάθε απόκτηση ενός Εισιτηρίου Διαρκείας μας κάνει ακόμη δυνατότερους.

διαβάστε περισσότερα

Επιλογή εκδήλωσης

Κυρ, 1/9
00:00
ΚΑΕ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ-Εισιτήρια Διαρκείας 2018-2019 Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς - Λήμνος
120,00€ - 250,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή εισιτηρίων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των εισιτηρίων που επιθυμείτε.

  1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
    Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
    Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

  1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

  2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

  3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

  4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

  5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.