ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS: Εισιτήρια Διαρκείας 2016-17
Περιγραφή

Η KAE Κολοσσός H Hotels σας προσκαλεί στο Βενετόκλειο γήπεδο, στη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17, να βρεθείτε πάλι δίπλα στην ομάδα, με την οικογένεια, τους φίλους, εξασφαλίζοντας έγκαιρα το εισιτήριο διαρκείας. Η αγορά της κάρτας διαρκείας της αγωνιστικής 2016-17, είναι η στήριξη της ομάδας αλλά και η συμμετοχή σε μια γιορτή του μπάσκετ σε κάθε αγώνα του Κολοσσού H Hotels.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας από τα γραφεία της KΑΕ στην οδό Πλατεία Βρούχου 1, Δευτέρα - Παρασκευή από 10:00 έως 15:00, τηλ 22410 22261, info@kolossosbc.gr και είναι απαραίτητη η έκδοση κάρτας φιλάθλου.

Η έκδοση κάρτας διαρκείας για παιδιά έως 14 ετών γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γραφεία της ΚΑΕ.

Αναλυτικά οι τιμές καρτών διαρκείας:
ΘΥΡΑ 1: 200€ - Παιδικό μέχρι 14 ετών: 100€
ΘΥΡΑ 2 - ΘΥΡΑ 4: 130€ - Παιδικό μέχρι 14 ετών: 70€
ΘΥΡΑ 1 ΠΕΤΑΛΟ - ΘΥΡΑ 5: 100€ - Παιδικό μέχρι 14 ετών: 50€

Επίσης, η διοίκηση της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels παρέχει έκπτωση για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών. Η κράτηση και αγορά για την συγκεκριμένη κατηγορία, γίνεται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ (στην οδό Πλατεία Βρούχου 1, Δευτέρα - Παρασκευή από 10:00 έως 15:00, τηλ 22410 22261, info@kolossosbc.gr).


ΟΡΟΙ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
 

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Από τη φετινή σεζόν όλες οι ΚΑΕ είναι υποχρεωμένες να θέσουν σε εφαρμογή τις διατάξεις του νέου Αθλητικού νόμου, όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται η έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου, την οποία θα πρέπει να προμηθευτούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλοι οι φίλαθλοι, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα γήπεδα.

Επίσης, την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου υποχρεούνται να εκδώσουν και όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016/17.

Η έκδοση εισιτηρίου τη φετινή σεζόν θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της Κάρτας Φιλάθλου στο γκισέ ή με την εισαγωγή του εννιαψήφιου αριθμού της κάρτας φιλάθλου, όταν το εισιτήριο εκδίδεται μέσω internet.

Υπενθυμίζεται ότι με αφετηρία τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής δεν θα επιτρέπεται στην ομάδα μας να εκδίδει εισιτήρια στους φιλάθλους εάν εκείνοι δεν έχουν Κάρτα Φιλάθλου (υποχρέωση που αφορά και τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας). Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι αστυνομικές δυνάμεις να μην επιτρέψουν την είσοδο όσων φιλάθλων δεν φέρουν την Κάρτα Φιλάθλου.

Για τα παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών, εκδίδεται υποχρεωτικά κάρτα φιλάθλου την οποία υπογράφει ο γονέας που έχει την επιμέλεια του παιδιού και αναγράφεται το ΑΜΚΑ του παιδιού.

Για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου, χρειάζεται  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  να προσκομίσετε:

1.ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.
2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΑΜΚΑ).


Σημειώνεται πως το αντίτιμο για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου είναι 2 ευρώ και αυτή έχει ισχύ για δύο χρόνια.

Η έκδοσή της αλλά και οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Κάρτα Φιλάθλου, πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels (Πλατεία Βρούχου 1, 2241022261 - Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 15.00).

Επίσης, μπορείτε να συμπληρώνετε την αίτηση, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΑΟ Κολοσσός ( ανοικτά γήπεδα μπάσκετ Βύρωνος- τηλ: 2241022265) Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 21:00.

 

διαβάστε περισσότερα
Media

Επιλογή εκδήλωσης

    Περιοχή Χώρος Τιμές  
Δωδεκάνησα ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 100,00€ - 300,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή μη αριθμημένων θέσεων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των θέσεων που επιθυμείτε.

  1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
    Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
    Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

  1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

  2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

  3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

  4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

  5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση

Στοιχεία κατόχου

Στοιχεία επικοινωνίας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά το e-mail σας ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση στη σελίδα εκτύπωσης των εισιτηρίων σας, αλλά και για να μπορούμε να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση ακύρωσης / μεταβολής της εκδήλωσης.
ΟΝΟΜΑ *
ΕΠΩΝΥΜΟ *
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
E-MAIL *

Πληρωμή

Online booking requires cookies.
Please click here to continue.