ΚΑΕ ΚΥΜΗ: Εισιτήρια διαρκείας 2018-2019
Περιγραφή

Μετά από την αναγνωριστική πρώτη σεζόν στην Basket League, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, η ομάδα όλης της Εύβοιας, έδειξε ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλες επιτυχίες! Μόλις στην 2η μας χρονιά λοιπόν στην κορυφαία κατηγορία της χώρας καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες και να μπούμε στα play offs, τερματίζοντας μάλιστα στην 7η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι κερδίσαμε τον θαυμασμό και την αναγνώριση όλης της μπασκετικής Ελλάδας, δείχνοντας ότι το μπάσκετ στον νομό μας έχει μεγάλες προοπτικές.

Δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα όμως χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων μας από κάθε άκρη της Εύβοιας, που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και έκαναν τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης την δική τους ομάδα! Σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση μας το κλειστό της Κανήθου έσφυζε από την ενέργεια του φίλαθλου κόσμου, που δημιουργούσε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, χωρίς ίχνος εκτρόπων, αλλά πάντοτε με αγάπη για την ομάδα μας και σεβασμό για τον αντίπαλο.

Ο πήχης λοιπόν την περσινή σεζόν ανέβηκε πολύ ψηλά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν εφησυχαζόμαστε από την επιτυχία, αλλά αντίθετα είμαστε αποφασισμένοι να υπερβούμε αυτόν τον πήχη και να φτάσουμε στην κατάκτηση νέων υψηλότερων στόχων. Για να υλοποιηθούν αυτοί οι στόχοι σας χρειαζόμαστε όλους ξανά στο πλευρό μας! Σας καλούμε να μας εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2018/19 και να εξασφαλίσετε την δική σας θέση στους αγώνες του ΓΣ Κύμης στην Basket League.

Ελάτε να ζήσουμε ξανά μαζί μοναδικές στιγμές και να δούμε την ομάδα της Εύβοιας να αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες! Το όμορφο ταξίδι μας συνεχίζεται, «επιβιβαστείτε» και ελάτε να το ζήσουμε μαζί!

Τα εισιτήρια διαρκείας 2018-2019 διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες:
Κανονικό Εισιτήριο : 120 €
Οικογενειακό Εισιτήριο (2 ενήλικες και ένα παιδί ως 16 ετών): 200 €
Φοιτητικό Εισιτήριο : 90 €
Μαθητικό Εισιτήριο : 90€
Εισιτήριο Ανέργων : 90 €
VIP Εισιτήριο : 230 €

διαβάστε περισσότερα
 • Parking

Επιλογή εκδήλωσης

2018-19
ΚΑΕ ΚΥΜΗ: Εισιτήρια διαρκείας 2018-2019 Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου "Τάσος Καμπούρης" - Χαλκίδα, Εύβοια
90,00€ - 120,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή εισιτηρίων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των εισιτηρίων που επιθυμείτε.

 1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
  Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
  Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

 1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

 2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

 3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

 4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

 5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.