ΑΡΗΣ: Επετειακή Φανέλα - σεζόν 1987-88
Περιγραφή

ΑΡΗΣ: Επετειακή Φανέλα - σεζόν 1987-88 

Κατά γενική ομολογία, ο ΑΡΗΣ και η Εθνική Ελλάδας έβαλαν το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων. Οι αναμνήσεις από τη δεκαετία του ’80 είναι έντονες, όμως οι φίλοι του ΑΡΗ δεν είχαν κάτι… χειροπιαστό για να τις «ζουν» ακόμα πιο έντονα. Όλα αυτά μέχρι τώρα…

Οι φανέλες της σεζόν 1987-88, αυτής που οδήγησε τον ΑΡΗ στο πρώτο Final Four Κυπέλλου Πρωταθλητριών της ιστορίας του, στη Γάνδη, είναι εδώ και προς διάθεση! Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τις ιστορικές εμφανίσεις, οι οποίες δημιουργήθηκαν και με την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να επιτύχουν την πιστή αναβίωση της «πανοπλίας» του Γκάλη, του Γιαννάκη  και των άλλων παιδιών, στο δρόμο προς τη Γάνδη.

Η κυκλοφορία των εμφανίσεων της «χρονιάς της Γάνδης» ήταν ένα χρόνιο αίτημα των φίλων της ομάδας. Και δε σταματάμε εδώ, αφού θα ακολουθήσουν οι φανέλες και των υπόλοιπων χρόνων της Αυτοκρατορίας του ΑΡΗ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο info@arisac.gr

διαβάστε περισσότερα

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΑΣ ΑΡΗΣ
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Διοργανωτής

ΑΣ ΑΡΗΣ

Διεύθυνση
ΑΛΚΜΗΜΗΣ
Πόλη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
T.K.
54250
Τηλέφωνο
2310305402
Email
info@arisac.gr
ΔΟΥ
Ζ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΦΜ
EL090024774
Εκδηλώσεις
  • ΑΡΗΣ: Επετειακή Φανέλα - σεζόν 1987-88 - ONLINE