ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ - Εισιτήρια Διαρκείας 2018-19
Περιγραφή

Ο αγώνας είναι διαρκείας. Η προσπάθεια μεγάλη. Διαρκείας πρέπει να είναι και η στήριξη προς τον Βαλεριέν Ίσμαελ και τους παίκτες του. Ο καθένας στη θέση του. Αυτοί που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, οι υπόλοιποι στην εξέδρα. Όλοι μαζί για να τα καταφέρει και πάλι ο Απόλλων Σμύρνης. Μια κάρτα διαρκείας σε περιμένει. Για να είσαι εκεί που πρέπει, όταν πρέπει. Με το χειροκρότημα και τη φωνή σου να συμβάλεις στην υλοποίηση του στόχου.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης φρόντισε να υπάρχουν κάρτες διαρκείας με τιμές για κάθε φίλο της ομάδας. Προετοιμάσου για να μπορείς να δεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος όλους τους αγώνες της ομάδας μας. Προμηθεύσου την κάρτα-διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα Σμύρνης για την περίοδο 2018-19.
 

 


 
ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

 

Για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 (ανανέωση ή νέα εγγραφή σε οποιαδήποτε κατηγορία) είναι απαραίτητη:

 1. η παρουσία του ενδιαφερομένου, σύμφωνα με το νόμο 4326/2015 του Υπουργού Αθλητισμού,
 2. η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και
 3. ο αριθμός ΑΜΚΑ

Σε περίπτωση που δεν προσέλθει κάποιος αυτοπροσώπως για την παραλαβή του διαρκείας, απαραίτητη είναι εξουσιοδότηση.

- Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας η κατοχύρωση του εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας  www.viva.gr. Ο κάτοχος θα πρέπει να επισκέπτεται τα γραφεία της ΠΑΕ  για την παραλαβή της συγκεκριμένης κάρτας με το αντίστοιχο παραστατικό ως αποδεικτικό.

- Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μέρους της αξίας του εισιτηρίου που έχει αγοραστεί ηλεκτρονικά.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
 

ΠΑΙΔΙΚΟ (έως και 14 ετών): Αφορά τις θύρες 1Β και 2Α και συγκεκριμένα τα παιδιά με ημερομηνία γεννήσεως μετά την 1-1-2004.  Για την αγορά και παραλαβή του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης και έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική μέριμνα. Για την είσοδο και παραμονή του στο γήπεδο ο ανήλικος  πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαμβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/ οι ασκούντες τη γονική μέριμνα.

ΆΝΩ ΤΩΝ 70 ΕΤΩΝ: Αφορά τις θύρες 1Β και 2Α για άτομα άνω των 70 ετών.

ΜΑΘΗΤΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: Αφορά τις θύρες 2Α και 1Β για μαθητές ηλικίας 15-17 ετών και φοιτητές Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.

Για την αγορά και παραλαβή μαθητικού εισιτηρίου απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης και έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική μέριμνα. Για την είσοδο και παραμονή του στο γήπεδο ο ανήλικος  πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαμβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/ οι ασκούντες τη γονική μέριμνα.

Για την απόκτηση Φοιτητικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας (πάσο) σε ισχύ.

ΑΝΕΡΓΩΝΑφορά τις θύρες 1Β και 2Α και για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας ανέργου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της σχετικής βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.

Α.Μ.Ε.Α.: Αφορά τη θύρα 2 και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της σχετικής βεβαίωσης, η οποία θα αποδεικνύει την αναπηρία του κατόχου σε ποσοστό 67% και άνω.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ: Αφορά τις θύρες Ε, 2Α και 1Β για οικογένειες  (γονέας 1 παιδί, ηλικίας έως 14 ετών). Ο γονέας χρειάζεται να προσκομίσει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον εκάστοτε Δήμο που είναι εγγεγραμμένος.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 

ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ στο γήπεδο  «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ» στην Λεωφ. Ηρακλείου 119, Ριζούπολη.

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ μόνο με Visa & Mastercard.

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στην Εθνική Τράπεζα, με αριθμό GR 42-0110-0600-0000-0604-7002-602 και στην Τράπεζα Πειραιώς, με αριθμό GR56-0171-8370-0068-3712-4409-640 αναγράφοντας στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του αγοραστή ο οποίος θα πρέπει, κατά την παραλαβή της κάρτας διαρκείας, να έχει μαζί του αντίγραφο της κατάθεσης.

- Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ  (τηλ. 210-2530692 | Ώρες επικοινωνίας 9:00πμ - 5:00μμ) – Λεωφ. Ηρακλείου 119, Ριζούπολη.

- Οι όροι προστασίας και επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των κατόχων εισιτηρίων βρίσκονται  στην ηλεκτρονική διεύθυνση του fcapollon.gr. Οι ενδιαφερόμενοι, κατά την υπογραφή της σύμβασης απόκτησης καρτών διαρκείας, έχουν ήδη διαβάσει και ενημερωθεί πλήρως για τους όρους επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων.


 

   

διαβάστε περισσότερα
 Η έκδοση των καρτών διαρκείας γίνεται με αυτοπρόσωπη παρουσία του ενδιαφερομένου στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, Λεωφ. Ηρακλείου 119, Ριζούπολη, με προσκόμιση των στοιχείων του ΑΜΚΑ και της Αστυνομικής Ταυτότητας

Επιλογή εκδήλωσης

Τετ, 31/7
12:00
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ - Εισιτήρια Διαρκείας 2018-19 Γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας" - Ριζούπολη - Ριζούπολη, Αττική
130,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή εισιτηρίων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των εισιτηρίων που επιθυμείτε.

 1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
  Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
  Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

 1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

 2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

 3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

 4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

 5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.