ΠΑΕ ΑΡΗΣ Διαρκείας 2016-2017
Περιγραφή
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε και ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τα παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
 
ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1–3 60€
ΘΥΡΑ 2 130€
ΘΥΡΑ 9 200€
ΘΥΡΑ 7 300€
VIP 600€
   


Απο τις 19 Αυγούστου και έπειτα ισχύει η ελεύθερη αγορά θέσεων.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

- Το πακέτο εισιτηρίων περιλαμβάνει το σύνολο των εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος.
- Οι άνεργοι με την προσκόμιση της κάρτας ανεργίας τους (απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ανανεωμένη) οι συνταξιούχοι, οι πολύτεκνοι και οι φοιτητές (με την προσκόμιση του ανάλογου αποδεικτικού στοιχείου) θα έχουν έκπτωση 20%.
- Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισε να υπάρξει έκπτωση 10% στους κατόχους του πακέτου εισιτηρίων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου (2015-2016), οι οποίοι δεν ανήκαν σε κάποια από τις παραπάνω ειδικές κατηγορίες και δεν είχαν την έκπτωση (απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της περσινής κάρτας ή της απόδειξης), ως μια ελάχιστη ανταμοιβή για την έμπρακτη στήριξή τους προς την ομάδα μας. 
- Από τη νέα αγωνιστική περίοδο επανέρχεται η οικογενειακή κερκίδα στη Θύρα 6 του Κλεάνθης Βικελίδης. Για κάθε ενήλικα η τιμή ορίζεται στα 100 ευρώ, ενώ για κάθε παιδί, ηλικίας έως 12 ετών (με την προσκόμιση του σχετικού πιστοποιητικού γεννήσεως), στα 20 ευρώ
- Οι γονείς που έχουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα έχουν έκπτωση 50% στη Θύρα 7 Γ με την προσκόμιση του ανάλογου αποδεικτικού.
- Σε ό,τι αφορά την κάρτα διαρκείας για τα ΑΜΕΑ και τους συνοδούς τους ισχύει ότι και τις προηγούμενες χρονιές μέχρι εξαντλήσεως των ειδικών θέσεων στη Θύρα 7 (με την προσκόμιση του ανάλογου πιστοποιητικού).


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από ειδικό χώρο στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επί της οδού Αλκμήνης, καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 18:00.
Υπενθυμίζουμε ότι όσοι είναι δικαιούχοι έκπτωσης, θα πρέπει είτε να προσκομίσουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είτε να τα αποστείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση tickets@arisfc.com.gr .

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-325001.

Την έκπτωση Ανανέωσης τη δικαιούνται μόνο οι κάτοχοι των περσινών διαρκείας. Σε περίπτωση που την επιλέξετε θα πρέπει να προσκομίσετε στα γραφεία της ΠΑΕ την περσινή σας κάρτα και να λάβετε την φετινή. Όσοι έχουν επιλέξει την έκπτωση και δεν προσκομίσουν την περσινή κάρτα διαρκείας, θα χρεωθούν το επιπλέον ποσό.
διαβάστε περισσότερα

Επιλογή εκδήλωσης

    Περιοχή Χώρος Τιμές  
Θεσσαλονίκη Γήπεδο Χαριλάου "Κλεάνθης Βικελίδης" 50,00€ - 600,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή μη αριθμημένων θέσεων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των θέσεων που επιθυμείτε.

  1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
    Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
    Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

  1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

  2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

  3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

  4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

  5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση

Στοιχεία κατόχου

Στοιχεία επικοινωνίας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά το e-mail σας ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση στη σελίδα εκτύπωσης των εισιτηρίων σας, αλλά και για να μπορούμε να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση ακύρωσης / μεταβολής της εκδήλωσης.
ΟΝΟΜΑ *
ΕΠΩΝΥΜΟ *
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
E-MAIL *

Πληρωμή

Online booking requires cookies.
Please click here to continue.