ΠΑΕ ΑΕΛ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ 2017-18
Περιγραφή

Αθλητική Ένωση Λάρισας… Η «Βασίλισσα της Θεσσαλίας», η «Βασίλισσα του Κάμπου», η «Βασίλισσα ολόκληρης της ανοιξιάτικης Ελλάδας». Μια «Βασίλισσα», που έγραψε «χρυσή» ιστορία και με τα ανεπανάληπτα κατορθώματά της άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια «Βασίλισσα», που έφερε την «ποδοσφαιρική επανάσταση» την Πρωτομαγιά του ’88, όταν οι «11 αετοί του Ολύμπου» ανέβηκαν στην υψηλότερη κορυφή κατακτώντας το Πρωτάθλημα και δίνοντας με τα επιτεύγματά της από το 1964 μέχρι σήμερα «σάρκα και οστά» στο όραμα μιας ολόκληρης πόλης.

ΑΕΛ, η ομάδα που εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς νομούς της χώρας, η ομάδα που αποτέλεσε σύμβολο, η ομάδα που πήγε κόντρα στο ρεύμα και κατάφερε να ανατρέψει την «καθεστηκυία τάξη» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι επειδή ακριβώς κουβαλά στο DNA της αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πέτυχε ιστορικές υπερβάσεις και αντίστοιχα παρέμεινε ζωντανή στις κρίσιμες στιγμές της διαδρομής της, επανακάμπτοντας σε μια νέα πορεία προς την κορυφή. Ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας, δύο Κύπελλα, τέσσερις τελικοί και πολλές σημαντικές επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο συνθέτουν το προφίλ της κορυφαίας διαχρονικά ομάδα της ελληνικής περιφέρειας…

 

διαβάστε περισσότερα

Επιλογή εκδήλωσης

Σαβ, 20/1
19:30
ΠΑΕ ΑΕΛ - ΠΑΕ ΑΕΚ AEL FC Arena - Λάρισα
20,00€ - 60,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή μη αριθμημένων θέσεων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των θέσεων που επιθυμείτε.

  1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
    Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
    Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

  1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

  2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

  3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

  4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

  5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση

Στοιχεία κατόχου

Στοιχεία επικοινωνίας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά το e-mail σας ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση στη σελίδα εκτύπωσης των εισιτηρίων σας, αλλά και για να μπορούμε να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση ακύρωσης / μεταβολής της εκδήλωσης.
ΟΝΟΜΑ *
ΕΠΩΝΥΜΟ *
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
E-MAIL *

Πληρωμή

Online booking requires cookies.
Please click here to continue.