ΠΑΕ Παναιτωλικός - Εισιτήρια Διαρκείας 2016-17
Περιγραφή

Ο Παναιτωλικός κάνει πράξη το στόχο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!!! Kάνοντας ανοδικά βήματα που τον φέρνουν σε περίοπτη θέση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάθε χρόνο ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και στην εκτίμηση του φίλαθλου κόσμου.
Έχοντας στο πλευρό του χιλιάδες ανθρώπους που τον στηρίζουν, χαίρονται με τις διακρίσεις του, υπερηφανεύονται για την αποδοχή που έχει στο πανελλήνιο. Άνθρωποι που ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ!!!

Αυτή η συμμετοχή είναι που δυναμώνει την προοπτική. Με την οικονομική και ηθική στήριξη όλων, ο Παναιτωλικός διεκδικεί ακόμα περισσότερα.

Στη διάρκεια αυτής της αγωνιστικής περιόδου ο Σύλλογός μας θα γιορτάσει τα 90 ΧΡΟΝΙΑ από την ίδρυσή του. 90 ΧΡΟΝΙΑ λαμπρής ιστορίας με χαρακτηριστικά που ενισχύουν την αξία αυτής της διαδρομής. 90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ! ΑΓΡΙΝΙΟ – ΦΙΛΑΘΛΟΙ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!!!

Αυτή τη ΓΙΟΡΤΗ δεν θα την χάσει κανείς! Στάσου και πάλι δίπλα στην ομάδα που τιμάει, αναδεικνύει και κάνει υπερήφανο το Αγρίνιο. Νιώσε τον παλμό κάθε αγώνα. Δυνάμωσε την προοπτική, ζήσε το όνειρο, κάντο πραγματικότητα!

Κλείσε τώρα ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για όλους τους αγώνες της Super League 2016-2017 με νέες, μειωμένες και ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές! Δίνοντας ώθηση να πάμε ακόμα πιο ψηλά!

90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ! – ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ SUPER LEAGUE 2016-2017

διαβάστε περισσότερα
Media
Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει