ΠΑΕ Παναιτωλικός - Διαρκείας 2017-18
Περιγραφή

Μαζί με ΕΣΕΝΑ


Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με σταθερά βήματα έχει καθιερωθεί στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που για δεκαετίες (παρά τις προσπάθειες που έγιναν από το 1977 έως το 2010) αποτελούσε άπιαστο όνειρο για τους φίλους της ομάδας μας, είναι… καθημερινότητα τα τελευταία χρόνια. Με διαρκή αγώνα, συνέπεια, υπευθυνότητα απέναντι στην ιστορία, το όνομα, τις αρχές και αξίες του Συλλόγου μας ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ γίνεται δυνατός. Και η προσπάθεια συνεχίζεται!

Από την αρχή της πορείας χιλιάδες φίλοι της ομάδας στάθηκαν στο πλευρό της. Δίπλα της στον αγώνα για την άνοδο από τη Γ’ Εθνική. Έγραψαν ιστορία με την παρουσία τους στο μπαράζ της Ν. Σμύρνης, τη δυνάμωσαν να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Έκαναν το σύνθημα «Α’ Εθνική θέλω να σε δω και να τρελαθώ…» πραγματικότητα. Έζησαν μοναδικά συναισθήματα στις ιστορικές νίκες, τη στήριξαν στα δύσκολα.

Η οικονομική κρίση, η ανεργία, τα προβλήματα της καθημερινότητας και -ίσως- ο κορεσμός της πενταετούς παρουσίας της ομάδας στη SUPER LEAGUE, μείωσαν αυτή τη λαϊκή συμμετοχή. Όμως, είναι μεγάλο επίτευγμα, ότι την τελευταία περίοδο (παρά τη γενικότερη μείωση που παρουσίασαν τα εισιτήρια της SUPER LEAGUE) παρακολούθησαν τους αγώνες του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ περισσότεροι θεατές από πέρσι! Όπως και οι επαγγελματίες της περιοχής που με τις χορηγίες τους παρείχαν περισσότερη στήριξη στην προσπάθειά μας!

Συνεχίζουμε, βάζοντας στόχο να φτάσει η ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ακόμα πιο ψηλά. Αλλά κι ένα παράλληλο σημαντικό στόχο: Να έχει περισσότερους φίλους δίπλα του.

Στόχο που μπορεί να πετύχει Μαζί με ΕΣΕΝΑ!!!

 • Να γεμίσουμε ξανά το γήπεδο. Να ενισχύσουμε την ομάδα, να δείξουμε την αγάπη μας. Μαζί με ΕΣΕΝΑ θα το κάνουμε!
 • Να ενεργοποιηθούμε περισσότερο και να συμμετάσχουμε σε κάθε δράση του Παναιτωλικού. Μαζί με ΕΣΕΝΑ θα το κάνουμε!
 • Να δείξουμε ότι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που κάνει περήφανο το Αγρίνιο, εκφράζει και εμάς. Το θέλουμε, τον ενισχύουμε. Μαζί με ΕΣΕΝΑ θα το κάνουμε!

 

Μείωση στις τιμές των διαρκείας!

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ προετοιμάζεται για την 6η συμμετοχή του στη SUPER LEAGUE και παρουσιάζει το πρόγραμμα διάθεσης των ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2017-2018.

Κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής, αποφασίστηκε γενναία ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ που ξεπερνάει το 20% σε σχέση με πέρσι. Για γυναίκες και παιδιά ισχύει επιπλέον έκπτωση 30%!

Έτσι μπορεί οποιοσδήποτε να εξασφαλίσει την παρουσία του σε 15 αγώνες πρωταθλήματος ακόμα και με 60 ευρώ! Με 4 ευρώ ανά αγώνα!!! Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, εξασφαλίζοντας θέση στο γήπεδο και προνόμια που απορρέουν από την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Μαζί με ΕΣΕΝΑ και τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά, θα γεμίσουμε το γήπεδο!

Επιπλέον, τιμώντας τη διαρκή παρουσία και τη συνέπεια περίπου χιλίων (1.000) φιλάθλων μας, οι οποίοι έχουν εισιτήριο διαρκείας ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΗ SUPER LEAGUE, μαζί με την αγορά που θα κάνουν θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ επετειακά αναμνηστικά δώρα (καπέλο, κασκόλ, μπρελόκ). Τα ίδια δώρα θα λάβουν και εκείνοι που θα αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στις θέσεις VIP. Μπρελόκ θα λάβουν όλοι όσοι θα προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν την πρώτη ευκαιρία συμμετοχής και στήριξης στο επόμενο βήμα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Ευκαιρία για κάθε φίλαθλο, να γίνει ενεργό μέλος της προσπάθειας. Θα το πετύχουμε Μαζί με ΕΣΕΝΑ!!!

διαβάστε περισσότερα

Media

Επιλογή εκδήλωσης

ΠΑΕ Παναιτωλικός-Διαρκείας 2017-18 Γήπεδο Παναιτωλικού - Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία
0,00€ - 160,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή μη αριθμημένων θέσεων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των θέσεων που επιθυμείτε.

 1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
  Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
  Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

 1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

 2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

 3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

 4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

 5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση

Στοιχεία κατόχου

Στοιχεία επικοινωνίας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά το e-mail σας ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση στη σελίδα εκτύπωσης των εισιτηρίων σας, αλλά και για να μπορούμε να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση ακύρωσης / μεταβολής της εκδήλωσης.
ΟΝΟΜΑ *
ΕΠΩΝΥΜΟ *
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
E-MAIL *

Πληρωμή

Online booking requires cookies.
Please click here to continue.