ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2018 - 2019
Περιγραφή

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2018-2019

Φέτος με την αγορά του εισιτήριου διαρκείας ενισχύεις κι ΕΣΥ τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. 
Στην τιμή του εισιτηρίου διαρκείας σου συμπεριλαμβάνεται ποσό ενίσχυσης προς τον Αθλητικό Όμιλο, που κυμαίνεται από 10€ έως 50€ , ανάλογα με την κατηγορία διαρκείας. 

Μπορείς να παραλάβεις το εισιτήριο που έχεις αγοράσει ηλεκτρονικά από τα γραφεία μας, ( αίθουσα Κασιμάτη στο Ολυμπιακό Στάδιο), ή να σου αποσταλεί με courier και χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση  αποστολής,  παρακαλώ να στείλεις το αίτημα σου στο info@paotickets.gr, γνωρίζοντας μας τον αριθμό παραγγελίας, τα στοιχεία αποστολής και το κινητό σου τηλέφωνο.

Το κόστος αποστολών: Για περιοχές εντός Αττικής 4€,για Θεσσαλονίκη 7€, υπόλοιπη Ελλάδα 10€ .Διευκρινίζεται ότι για την αγορά της παιδικής κάρτας στην οικογενειακή θύρα είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γεννήσεως του παιδιού και ΑΜΚΑ.


Σε περίπτωση που η αγορά εισιτήριου διαρκείας γίνεται από οποιονδήποτε άλλον εκτός του κηδεμόνα,  απαιτείται εξουσιοδότηση που φέρει το γνήσιο της υπογραφής του, θεωρημένο από οποιοδήποτε ΚΕΠ ή Α.Τ 

Αντίστοιχα, πρέπει να προσκομίζεται  και εξουσιοδότηση με πλήρη στοιχεία ταυτότητας και ΑΜΚΑ, σε περίπτωση που η αγορά εισιτηρίου διαρκείας πραγματοποιείται μέσω τρίτου προσώπου.

*Σημείωση: Η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για τη αγορά και την παραλαβή του εισιτηρίου σου,  από τα γραφεία μας.

διαβάστε περισσότερα

 Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει