Π.Α.Ε. Βέροια - Κάρτες Διαρκείας 2016-2017
Περιγραφή
Από την Τετάρτη 03/08/2016 τίθενται σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας της ΠΑΕ Βέροια για το πρωτάθλημα SUPER LEAGUE 2016-2017. Με γνώμονα την οικονομική συγκυρία και με στόχο να δημιουργηθεί μια νέα φίλαθλη σχέση με τη «Βασίλισσα του Βορρά» η διοίκηση αποφάσισε να μειώσει τις τιμές έως και 20% σε σχέση με την περσινή τιμή αγοράς εισιτηρίων διαρκείας.

Η ΠΑΕ Βέροια ενημερώνει τους φιλάθλους ότι λόγω της υποχρεωτικής εφαρμογής ηλεκτρονικού συστήματος, η έκδοση μεμονωμένου εισιτηρίου θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ, τα στοιχεία της οποίας καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα και το εισιτήριο του κατόχου θα τυπώνεται επί τόπου. Πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία που είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει καθυστέρηση στην είσοδο εντός του γηπέδου.

Με την αγορά κάρτα διαρκείας οι φίλαθλοι θα εξασφαλίσουν την καλύτερη και τάχιστη πρόσβασή τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι τιμές ανα θύρα:

• ΔIAKEΚΡΙΜΕΝΟ (€150)
• ΑΠΛΟ (€100)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

1. Οι κάρτες διαρκείας περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2016-2017 (δεν περιλαμβάνουν αγώνες κυπέλλου Ελλάδος και PLAY OFF).

2. Όλες οι κάρτες είναι ονομαστικές και έχουν αριθμημένες θέσεις. Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται ταυτοποίηση του κατόχου με αστυνομική ταυτότητα.

3. Οι μαθητικές κάρτες δεν πωλούνται μεμονωμένα, αλλά προϋποθέτουν την αγορά κανονικού εισιτηρίου διαρκείας από συνοδό, γονέα ή κηδεμόνα. Επίσης δεν πωλούνται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά του εισιτηρίου απαιτείται η φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα και είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΜΚΑ και πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού που πρέπει να έχει γεννηθεί από 01.01.1999 και μετέπειτα

διαβάστε περισσότερα

Επιλογή εκδήλωσης

    Περιοχή Χώρος Τιμές  
Ημαθία Δημοτικο Στάδιο Βέροιας 70,00€ - 500,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή μη αριθμημένων θέσεων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των θέσεων που επιθυμείτε.

  1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
    Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
    Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

  1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

  2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

  3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

  4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

  5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση

Στοιχεία κατόχου

Στοιχεία επικοινωνίας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά το e-mail σας ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση στη σελίδα εκτύπωσης των εισιτηρίων σας, αλλά και για να μπορούμε να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση ακύρωσης / μεταβολής της εκδήλωσης.
ΟΝΟΜΑ *
ΕΠΩΝΥΜΟ *
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
E-MAIL *

Πληρωμή

Online booking requires cookies.
Please click here to continue.