Εισιτήρια Διαρκείας Παναθηναϊκός Α.Ο. 2018-19
Περιγραφή

 Όπου και αν παίζεις μαζί σου… ΠΑΟ! Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2018-19 για τα βασικά ομαδικά αθλήματα.

Ο Σύλλογος ξαναγίνεται… Μεγάλος και καλεί τους «αιώνια πιστούς» να πάρουν  θέση στην κερκίδα, να σταθούν δίπλα στη Μάνα του Λόχου και με τη φωνή τους να βοηθήσουν ώστε να επιστρέψει το «τριφύλλι» εκεί που ανήκει: στην κορυφή! Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι στα 70 ευρώ.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη θέλει όλους τους Παναθηναϊκούς συσπειρωμένους στο πλευρό της σε αυτό το νέο ξεκίνημα, γι’ αυτό και τους δίνει τη δυνατότητα εγγραφής μέλους και αγοράς εισιτηρίου διαρκείας στην προνομιακή τιμή των 100 ευρώ! Γιατί όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Διαδικασία για την προσφορά

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς της εγγραφής μέλους και αγοράς εισιτηρίου διαρκείας του Ερασιτέχνη στην προνομιακή τιμή των 100 ευρώ ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: 

Πατήστε ΕΔΩ ώστε να εγγραφείτε ως μέλος στη Μάνα του Λόχου με κόστος 60 ευρώ.Ακολούθως πατήστε ΕΔΩ για να μπείτε στη φόρμα αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας και βάλτε τον κωδικό σας από την εγγραφή μέλους στο σχετικό πεδίο και αγοράστε το επωφελούμενοι της έκπτωσης (κόστος με έκπτωση 40 ευρώ).

Με αυτό το ποσό οι φίλαθλοι θα μπορούν να κλείσουν θέση σε όλα τα ομαδικά αθλήματα: βόλεϊ ανδρών (κλειστό γυμναστήριο Πανελληνίου Γ.Σ.), βόλεϊ γυναικών (κλειστό  γυμναστήριο  Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης»), μπάσκετ γυναικών (κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ), υδατοσφαίριση ανδρών (κολυμβητήριο Γουδή) και ποδόσφαιρο σάλας ανδρών-futsal (κλειστό γυμναστήριο Πανελληνίου Γ.Σ.), ενώ παράλληλα θα γίνουν  μέλη του Ερασιτέχνη δυναμώνοντας τον σύλλογο! 

Online booking requires cookies.
Please click here to continue.