Σπήλιος Φλώρος & Δήμητρα Νικητέα
Περιγραφή

Σπήλιος Φλώρος & Δήμητρα Νικητέα

Stand up Comedy

 

**Τελευταία παράσταση Τρίτη 27 Ιουλίου**

 

To Dozen Minds και το ΡΟΜΑΝΤΣΟ σας καλωσορίζουν στην ειδικά διαμορφωμένη (και πάντα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα) ταράτσα του χώρου για 4 αξέχαστες κωμικές βραδιές! Από την Τετάρτη 9/6 και κάθε Τετάρτη θα βρίσκονται στο stage του Dozen Rooftop Stand Up ο Σπήλιος Φλώρος, η Δήμητρα Νικητέα και ένας ακόμα guest-έκπληξη, για ένα κωμικό σετ διάρκειας 75 λεπτών που δεν πρέπει να χάσετε!

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας, η χωρητικότητα είναι περιορισμένη. Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο θα είναι στα 10€, ενώ η προπώληση στα 8€. 

 

O Σπήλιος Φλώρος γεννήθηκε το 1998.
Αποφοίτησε από τα σεμινάρια stand- up comedy του Λάμπρου Φισφή και του Γιώργου Χατζηπαύλου το 2015 και από το 2016 συμμετέχει ανελλειπώς σε παραστάσεις σε όλη την Αθήνα.
Τον Μαρτιο του 2019 έκανε το πρώτο του tour σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας μαζί με τον Βlink Mike.
Από τον Ιούνιο του 2019 ξεκίνησε την συνεργασία του με τον Κώστα Μαλιάτση με τον οποίον έκαναν 1 χρόνο sold out παραστάσεις στο Λοσατζελε στην Αθήνα,και ταξίδεψαν σε πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας,για να παίξουν συνολικά σε χιλιάδες κόσμο.
Ο Σπήλιος έχει επίσης εμφανιστεί στην εκπομπή Beeratakes του Comedy Lab,ενώ ταυτόχρονα έχει και μια συνεργασία με το Νetwix όπου κάνει την εκπομπή Super Floros την οποία παρακολουθούν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι.
Τέλος πρόσφατα ξεκίνησε ένα podcast με τίτλο "Δεν παίζει άγχος", το οποίο βρίσκεται διαρκώς στα top10 podcast του ελληνικο Spotify.

 

H Δήμητρα Νικητέα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1999. Με το stand- up ασχολείται από το 2017 και η κωμική της περσόνα χτίζεται γύρω από την ανασφάλεια, την διαφορετικότητα και την κυνικότητα που την χαρακτηρίζει. Παρουσιάζει μικρής φόρμας αστεία ενώ παράλληλα συνοδεύει το act με κωμικά σχέδια και με λουπιέρα.
Έχει συμμετάσχει στο «Φεστιβάλ κωμωδίας» της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Αλεξανδρούπολης, ενώ το Μάιο του 2019 ταξίδεψε για πρώτη φορά με την διοργάνωση της «ArgoNaught Comedy» στη Ζυρίχη. Επίσης από το 2021 είναι συνδημιουργός του podcast "ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ", συμπαραγωγής του Provocateur.

 

Η Δήμητρα και ο Σπήλιος συνεργάζονται σε μια κωμική εκπομπή στο Netwix, και αυτή θα είναι η πρώτη φορα που θα κάνουν μαζί παράσταση stand up comedy.

Η παράσταση έχει διάρκεια περίπου 70 λεπτών, και μαζί με τα παλιά αγαπημένα τους αστεία θα δοκιμάσουν ΝΕΟ υλικό, με αστεία που γράφτηκαν στην περίοδο της καραντίνας.

 

 

Ημερομηνία: Τρίτη 27 Ιουλίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Κτίριο: Ρομάντσο Rooftop

Εισιτήριο: 8 ευρώ (προπώληση), 10 ευρώ (ταμείο)

διαβάστε περισσότερα
Media
Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει