ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Περιγραφή

Οδηγός Επιβίωσης” ζωντανά στην Ιερά Οδό

ΔΕΥΤΕΡH ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ημερολόγια μπορεί να μην παίρνετε, αλλά τα εισιτήρια τα πήρατε!

Η παράσταση “Οδηγός Επιβίωσης” ζωντανά στην Ιερά Οδό” του Αλέξανδρου Τσουβέλα και του Θανάση Παπαγεωργίου, έγινε sold out, μέσα σε ελάχιστες μέρες!

Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης, “μπήκε” δεύτερη παράσταση στον ίδιο χώρο, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. “Μπήκε; Μπήκε. Ό,τι μπαίνει, είναι καλό”!

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 12 €

Ταμείο: 15€

 

Όταν οι ατάκες σου φτάνουν ακόμα και στις ειδήσεις, τότε δεν μπορεί παρά να είσαι ό,τι πιο viral κυκλοφορεί στο ελληνικό internet!

Τον γνωρίζαμε από χρόνια για τις αμίμητες μιμήσεις του και τις αδιάκοπες ατάκες του στις ραδιοφωνικές του εκπομπές και τα stand-up του. Φέτος όμως, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έγινε και επίσημα “Καλός! Καλός!”, καθώς τα videos του, στην κυριολεξία, τα βλέπει όλη η Ελλάδα! Έτσι, σχεδόν κάθε εβδομάδα τον βρίσκει στις κορυφές των τάσεων του youtube, με κάθε νέο video να κάνει εκατοντάδες χιλιάδες views!

Όλη αυτή η μεγάλη επιτυχία θα συμπυκνωθεί και θα παρουσιαστεί ζωντανά επί σκηνής στο μεγαλύτερο, live event της καριέρας του: το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Οδό (Ιερά Οδός 18-20), μαζί με τον σταθερό συνοδοιπόρο του, τον εξαιρετικό Θανάση Παπαγεωργίου με την έντονη θεατρικότητα, θα παρουσιάσουν ζωντανά τον “Οδηγό Επιβίωσης”, ένα ξέφρενο stand-up comedy show όπου τίποτα δεν θα μείνει ασχολίαστο.

Μερικά μόνο από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: κλιματική αλλαγή, εξωγήινοι, ανεπιθύμητοι συγγενείς, μανάδες, πατεράδες, επικίνδυνες ερωτικές επαφές, αποτυχημένα ραντεβού, υποχρεωτικές παρουσίες σε γάμους και κηδείες και παρουσίες από άλλη διάσταση τους απειλούν.

Εκείνοι ξεφεύγουν οριακά και γεμίζουν πρόζες, αυτοσχεδιάζουν, μιμούνται και αλλάζουν μορφές. Γίνονται χαρακτήρες της διπλανής πόρτας και ένα με το κοινό, με γέλια που θα φτάσουν στον ουρανό.

Η υπόσχεση προς όσους θα έρθουν είναι μια και ξεκάθαρη: ελάτε και επιβιώστε μαζί τους, σε μια παράσταση stand up comedy που δεν έχει προηγούμενο και επόμενο.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛ: 210 9636489

 

διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή

MGT PRODUCTIONS ΜΟΝ ΙΚΕ

Διεύθυνση
Γ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 59-61
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
16562
Τηλέφωνο
2109636489
Email
mgtliveevents@gmail.com
ΔΟΥ
ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΑΦΜ
800696420
Εκδηλώσεις
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.