Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 20:30

Οι Μάγισσες της Σμύρνης - Online Streaming

Διάρκεια: 4 ώρεσ

Δείτε πληροφορίες για την εκδήλωση

Χρήσιμες πληροφορίες

  1. Ο κωδικός barcode που απαιτείται για την είσοδό σας, βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία του εισιτηρίου. Είναι ο 10ψήφιος κωδικός που αναγράφεται κάτω από τον γραμμωτό κωδικό (barcode).
  2. Το βίντεο υποστηρίζει υψηλή ανάλυση 1080p. Για να την επιλέξετε, πατήστε πάνω στο "γραναζάκι" (⚙️) της μπάρας πλοήγησης του βίντεο και στο μενού που σας εμφανίζεται, πατήστε την ένδειξη 1080p. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που η σύνδεσή σας στο internet είναι χαμηλής ταχύτητας, συνίσταται να αφήσετε την εν λόγω επιλογή στο "AUTO" για να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα στο streaming.
  3. Η είσοδος του κοινού στην σελίδα προβολής της παράστασης δύναται να πραγματοποιηθεί από την ώρα έναρξης έως και 4 ώρες μετά. Σε περίπτωση που μέχρι εκείνη την ώρα, έχετε πραγματοποιήσει είσοδο με τον κωδικό σας, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο κανονικά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αποσύνδεσης σας από την σελίδα μετά τις 00:00, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ξανά είσοδο με τον κωδικό σας.
  4. Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή/και όλης της παράστασης & κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής. Καταστρατήγηση του παρόντος διώκεται ποινικά. Η διαδικτυακή προβολή της παράστασης προστατεύεται από την MEDIASTALKER™.
Η ημερομηνία της διαδικτυακής μετάδοσης έχει παρέλθει