Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 23:59

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ - ON DEMAND

Διάρκεια: 2 ώρεσ και 40 λεπτα

Δείτε πληροφορίες για την εκδήλωση

Χρήσιμες πληροφορίες

Που βρίσκω τον κωδικό εισόδου;
Τον κωδικό που απαιτείται για την είσοδό σας μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα παραγγελίας σας ή στο εισιτηρίο σας στην πάνω αριστερή γωνία (Είναι ο 10ψήφιος κωδικός που αναγράφεται κάτω από τον γραμμωτό κωδικό barcode). Για να κατεβάσετε το εισιτήριο σας μπείτε στο email που έχετε λάβει από την Viva Services με θέμα "Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ". Αν δεν το βρίσκετε στα εισερχόμενα σας παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές.
Ποιές συσκευές/browsers υποστηρίζονται;
Μπορείτε να δείτε το βίντεο χρησιμοποιώντας browser, κατά προτίμηση Chrome ή Firefox, από υπολογιστή ή κινητό. Για να δείτε την προβολή σε τηλεόραση, προτείνεται να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με HDMI, καθώς δεν υποστηρίζονται όλοι οι native browsers τηλεόρασης.
Μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμη η προβολή;
Η σελίδα προβολής της παράστασης θα παραμείνει διαθέσιμη για είσοδο (log in) έως τις 30/01/2022. Από τη στιγμή που θα κάνετε log in έχετε στη διάθεσή σας 4 ώρες για να ολοκληρώσετε την προβολή.
Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή/και όλης της παράστασης & κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής. Καταστρατήγηση του παρόντος διώκεται ποινικά.

Το Viva.gr δε φέρει ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο της προβολής, την τεχνική υποδομή της μετάδοσης και την ποιότητα του βίντεο. Η μετάδοση γίνεται απευθείας από την εταιρεία διοργάνωσης με πλατφόρμα μετάδοσης βίντεο που έχει επιλέξει η ίδια, χωρίς τη μεσολάβηση υποδομής του Viva.gr. Για ζητήματα σχετικά με το περιεχόμενο και την ποιότητα της μετάδοσης μπορείτε να απευθυνθείτε στο διοργανωτή V.F.PRODUCTIONS Ι.Κ.Ε., | e-mail carteltexnoxoros@gmail.com | τηλέφωνο 693 9898258 |.
Η ημερομηνία της διαδικτυακής μετάδοσης έχει παρέλθει