ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ - 2ος Χρόνος
Περιγραφή

AΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ 

H Κοινωνική Κωμωδία εποχής σαν παλιό σινεμά του Άγγελου Μοσχονά ανεβαίνει για 2η σαιζόν στο Θέατρο Αλκμήνη Κάθε Τετάρτη στις 7μμ από τις 30 Οκτωβρίου.

Αναφέρεται στην δεκαετία του 60,Τί εποχή! Τί χρώματα! Τί τραγούδια! Τί άνθρωποι!

Επιβιώνουν με χαμόγελο, αισιοδοξία και δέος στις αλλαγές που έρχονται. Προσπαθούν να ανέβουν την σκάλα της επιτυχίας. Κάποιος από αυτούς τα κατάφερε. Όμως τίποτα δεν ξέχασε.. Τις αυλές, τα καφενεδάκια ,τα πειράγματα , τα γέλια, τα δύσκολα… το νοιάξιμο… το χτύπημα της πόρτας δίπλα…. Αυτά, τα τόσο ανθρώπινα και σημαντικά μα τόσο μακρινά και τόσο όμορφα Το «Ανεβαίνοντας την Σκάλα» με πολύ χιούμορ και αλήθεια μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή που οι αξίες ήταν διαφορετικές, ζωηρά χρωματιστές και ανθρώπινες.

Τί είπαν για την παράσταση

Sinwebradio, com Έλενα Χατζοπούλου

Για πολλούς το « Ανεβαίνοντας τη Σκάλα» ήταν η παράσταση του φετινού καλοκαιριού . Δροσερή,ρομαντική,κεφάτη,…με ταλαντούχους συντελεστές, μας ταξίδεψε πίσω στην εποχή της αθωότητας. Τότε πού το «ανέβασμα» μπορούσε να συμβεί μέσα από διαφορετικές διαδρομές. Mια παράσταση με πολλούς πρώτους ρόλους, που προσφέρει συγκίνηση, γέλιο και προάγει το ήθος και τις αξίες, Σημαντικά μηνύματα για τις ανθρώπινες σχέσεις, την φιλία, την ανθρωπιά, την εμπιστοσύνη , την αγάπη, την αλληλεγγύη, την αγνότητα της ψυχής , το ‘ήθος και την φτώχεια ή μάλλον τον πλούτο μιας ωραίας εποχής.

΄΄Ανεβα’ινοντας την Σκάλα’’ της κοινωνικής επιτυχίας μπορεί να χάσεις τον εαυτό σου. Εκτός εάν έχεις αξίες και ήθος. Από αυτά της παλιάς εποχής….

Gossip-tv-gr

Είδαμε την παράσταση Το χιούμορ εναλλάσσεται με την συγκίνηση σε κάθε στιγμή και ο κάθε ήρωας αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο.

Kallitexnes.gr Αραξιάνα Αβακιάν

Αυτή η παράσταση , είχε κάτι νέο ,κάτι παλιό, κάτι δανεικό και κάτι μπλε.. Το κάτι νέο, ήταν οι φρέσκοι διάλογοι πού χόρευαν συνεχώς με το μυαλό σου. Ήταν οι τόσο σημερινοί ήρωες, με τα προβλήματα και τις αδυναμίες που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος….Είχα την αίσθηση πώς καθόμουν σε ένα από τα τραπεζάκι, στο μπακάλικο του Ζήκου… ‘η πώς καθόμουν ατό μπαλκονάκι της Ελενίτσας και περιμέναμε μαζί τον Αντωνάκη της…… Οι η ηθοποιοί αυτοί οι μικροί θεοί που για μια ώρα και λίγα λεπτά δημιουργούν και ενσαρκώνουν έναν άνθρωπο. Έναν καθημερινό άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που δεν τον είχαν ξαναδεί και όμως ξέρουν ακόμη πώς πίνει τον καφέ του. Αν δεν είναι αυτό ταλέντο τότε τί είναι? Έτσι λοιπόν οι εφτά μικροί θεοί της παράστασή μας κατάφεραν να μας μυήσουν στην υπόθεση και να μάς μεταφέρουν στις αγωνίες του πάμφτωχου αλλά αγνού ζωγράφου Μπάμπη και του φτωχού αλλά αληθινού φίλου του Βαγγέλη……..

Zografounews.gr Κατερίνα Φραγκουλάκη

Μια παράσταση που κερδίζει δικαιολογημένα το θερμό μας χειροκρότημα Είναι η παρουσία τους επί σκηνής. Αυτή η γλυκιά παρουσία που σε ταξιδεύει και πλημμυρίζει χαμόγελο το πρόσωπο σου. Πλάσματα ταλαντούχα , χορεύουν, τραγουδούν, ερμηνεύουν με το χειροκρότημα του κοινού τους να πρωταγωνιστεί σε κάθε τους λέξη. Το μεγαλείο τους τεράστιο πάνω στη σκηνή, γεγονός που σε κάνει να μην θέλεις να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους Καλλιτέχνες που γνωρίζουν καλά τα μυστικά της σκηνής τόσα χρόνια άλλωστε την υπηρετούν την αγαπούν με το ίδιο πάθος. Δίπλα τους και νέα πρόσωπα που το ταλέντο τους πλημμυρίζει. Και όλοι μαζί δημιουργούν μια παράσταση από εκείνες πού έχουν την γεύση του παλιού καλού κρασιού……………..

Κάθε Τετάρτη στις 7μμ από 30 /10/2019 στο Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ

Πληροφορίες 210-3428650 και 693-2471645

διαβάστε περισσότερα
 • Θέσεις
  καθήμενων
Συντελεστές

Kείμενο: Άγγελος Μοσχονάς

Σκηνοθεσία:Μανώλης Ιωνάς

Βοηθός Σκηνοθέτη:Έλενα Αγγελοπούλου

Σκηνογράφος: Θάλεια Ξενάκη

Μουσική Επιμέλεια:Αυγερινός Σουλόπουλος

Ενδυματολογική Επιμέλεια: Ρένα Μοσχονά

Σχεδιασμός Φωτισμού: Μανώλης Μπράτσης

Φωτογραφίες: Άγγελος Μαρτσέλο& Απόστολος Δελάλης

Ηθοποιοί

Σπύρος Μπιμπίλας, Άννα Παντζέλη, Γιάννος Παπαευσταθίου, Γιώργος Καπετανάκος, Αυγερινός Σουλόπουλος, Κατερίνα Φελλά και ο Σπύρος Θεοδόσης

Media
Παραγωγή

ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤ. ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Διεύθυνση
ΑΙΟΛΙΔΟΣ
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
11853
Τηλέφωνο
-
Email
thiatrikomonopati@gmail.com
ΔΟΥ
ΣΤ ΑΘΗΝΩΝ (ΣΤ΄, Ζ΄)
ΑΦΜ
099011642
Εκδηλώσεις
 • ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ - 2ος Χρόνος - Θέατρο Αλκμήνη - Κεντρική Σκηνή

Επιλογή εκδήλωσης

Τετ, 18/12
19:00
ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ - 2ος Χρόνος Θέατρο Αλκμήνη - Κεντρική Σκηνή - Αθήνα, Αττική
10,00€ - 14,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή εισιτηρίων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των εισιτηρίων που επιθυμείτε.

 1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
  Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
  Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

 1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

 2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

 3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

 4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

 5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση
Χρειάζεστε βοήθεια;
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.