Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ - Περιοδεία
Περιγραφή
Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουική Τσαικοφσκι ‘’Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ’’ το παραμύθι των παραμυθιών.

Η Λίμνη των κύκνων μας ταξιδεύει στο όνειρο, στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών . Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου μας οδηγεί μικρούς και μεγάλους, πίσω στην αθωότητα.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Στην πριγκίπισσα έχει κάνει μάγια ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ. Κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο την νύχτα . Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την ιδία του την ζωή. Η αγνή αγάπη νικάει πάντοτε το κακό.

Η λίμνη των κύκνων θα παρουσιαστεί την χειμερινή περίοδο 2019-2020 στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Την Κυριακή 15 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 14:30 η παράσταση θα πραγαμτοποιηθεί στο Θέατρο Βέμπο και ακολουθεί το παρακάτω πρόγραμμα.

Στην Κόρινθο Κιν/Θέατρο Απόλλων Πέμπτη 26 Δεκεμρβίου το πρωί 12:00 και απόγευμα 17:00, Αίθουσα εκδηλώσεων Αχαρναί Σάββατο 28 Δεκεμβρίου πρωί ώρα 11:30 και απόγευμα 18:00, Θέατρο Μέγας Αλέξανδρος Άργος Κυριακή 29 Δεκεμβρίου πρωι ώρα 11:30 και απόγευμα ώρα 18:00 , στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημιτρίου Χαλκίδα Σάββατο 04 Ιανουαρίου πρωί 11:30 και απόγευμα 18:00 και Αμφιθέατρο Εργατικής Εστίας Καλαμάτας Κυριακή 5 Ιανουαρίου πρωί 11:30 και απόγευμα ώρα 18:00

διαβάστε περισσότερα

Συντελεστές
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Παραγωγής και επικοινωνία : Αγάπη-Φλωρεντία Γιαννακού τηλ. 6946194741

Στην παράσταση παίζουν και χορεύουν: Αδαμοπούλου Π., Γερωνυμάκης Μ. Κοντός Α., Λάλλου Κ., Παγκάλου Δ, Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε., Χρυσάνθου Δ., στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος. Σκηνοθεσία Παπαίωανου Δημήτρης, χορογραφίες Παγκάλου Δήμητρα, σκηνοθετική επιμέλεια και υποκριτική διδασκαλία Φιλιππόπουλος Αλέξανδρος
Παραγωγή

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΟΣΟΥΛΗΣ

Διεύθυνση
ΔΕΡΙΓΝΥ 10
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
104 34
Τηλέφωνο
2108230500
Email
info@mrsproductions.gr
ΔΟΥ
Δ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ
012397051
Εκδηλώσεις
  • Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ-Περιοδεία - Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
  • Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ-Περιοδεία - Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης
  • Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ-Περιοδεία - Παπαστράτειο Μέγαρο
  • Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ-Περιοδεία - Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων
  • Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ-Περιοδεία - Δημοτικο Θεατρο Παπαδημητρίου
Χρειάζεστε βοήθεια;
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.