Πήτερ Παν & Τίνκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ
Περιγραφή

ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ & ΤΙΝΓΚΕΡΜΠΕΛ
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ


ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ 7 ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ , ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝ/ΦΙΚΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΤΖΕΗΜΣ ΜΑΘΙΟΥ ΜΠΑΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Την εποχή που βασίλευαν οι Νεράιδες γεννήθηκε ένα αγόρι που δε μεγάλωσε ποτέ και που μπορούσε να πετάει σε μαγικούς κόσμους ανάμεσα στις νεράιδες.

Το αιώνιο παιδί, ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ, ζει στη χώρα της χαράς και της αιώνιας νιότης, στη «ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ», με τη μικρή Νεράιδα ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ και είναι ο αρχηγός των χαμένων παιδιών.

Οι Νταρλινγκ είναι μια ήσυχη οικογένεια. Ζουν με τα τρία παιδιά τους κάπου στο Λονδίνο. Η μικρή Γούεντυ κάθε βράδυ διηγείται παραμύθια για Νεράιδες και πειρατές στα μικρότερα αδέλφια της Τζον και Μάικλ, ώσπου ο Πήτερ Παν εμφανίζεται και τους παίρνει μαζί του με τη βοήθεια της νεραϊδόσκονης της Τίνκερμπελ.

Έτσι αρχίζει η απίστευτη και φανταστική περιπέτεια. Όταν ο τρομερός πειρατής, ΚΑΠΤΕΝ ΧΟΥΚ, καταφθάνει στη «ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ», ψάχνοντας για το χαμένο θησαυρό, γίνεται η μεγαλύτερη απειλή τους. Σκοπός του είναι να πιάσει τον Πήτερ παν. Η πάλη του καλού με το κακό, ανάμεσα σε πειρατές, χαμένα παιδιά και νεράιδες.

Η δύναμη της φιλίας, το θάρρος, η πίστη στον εαυτό τους και το δίκιο τους θα είναι οι σύμμαχοι των παιδιών σ’ αυτή την αναμέτρηση.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗΣ, ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΑΝΗ ΠΑΡΛΗ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΑΛΑΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΣΙΩΤΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΗ , ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ

διαβάστε περισσότερα
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.