Ο Καραγκιόζης και ο Μαγεμένος Δράκος
Περιγραφή

Η μοναδική Ελληνίδα Καραγκιοζοπαίκτρια Ζωή Μαρίνου προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν τον αγαπημένο μας ήρωα και τους μεγάλους μας φίλους να τον θυμηθούν!

"Ο Καραγκιόζης και ο Μαγεμένος Δράκος" είναι μια διαδραστική παράσταση γεμάτη γέλιο και περιπέτεια! Το σενάριο είναι πρωτότυπο και το υπογράφει η ίδια.

Ο παιδικός μας ήρωας, η πιο φωτεινή σκιά στον κόσμο, αυτή τη φορά βρίσκεται στη Νεραϊδοχώρα, εκεί που μυθικά πλάσματα όπως δράκοι, νεράιδες και ξωτικά ζουν αγαπημένα και αρμονικά. Όλα όμως ανατρέπονται όταν εμφανίζεται ο Γκάσπαρ, ένας μοχθηρός μάγος. Θα βοηθήσετε τον Καραγκιόζη να σώσει τα πλάσματα;

Ακολουθήστε μας και στο Facebook (facebook.com/oKaragkiozisTisZoisMas) για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις παραστάσεις μας

Σας περιμένουμε!

διαβάστε περισσότερα
Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης 

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας.   

Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα"Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικόεισόδου. (Ανδενβρίσκετετο e-mail σταεισερχόμενά σας, παρακαλούμεελέγξτεκαιτουςφακέλουςΑνεπιθύμητα (spam) καιΠροσφορές.

Ο κωδικόςεισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.  

Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την παράσταση, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας. 

Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την παράσταση. 

Η σελίδα προβολής της παράστασης θα παραμείνει διαθέσιμη για είσοδο (log in) των πελατών από 12/3 (00:00)  έως και 15/3 (23:59) Από τη στιγμή εισόδου σας στη σελίδα προβολής, έχετε 2,5 ώρες στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε την παράσταση.

Καλή σας διασκέδαση! 

Συντελεστές

Στα κείμενα, τις φωνές και την κίνηση η Ζωή Μαρίνου

Βοηθοί Καραγκιοζοπαίκτη: Χριστίνα Λιόγκα και Έλενα Λιόγκα

Μοντάζ / Ήχος: Spell Group

Media
Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει