"ΤΟ 3%" της Βίλης Σωτηροπούλου - Online Streaming
Περιγραφή

''Το 3% '', θεατρικό έργο της  Βιλης Σωτηροπουλου, βραβευμένης με "EURODRAM 2018",  παρουσιάστηκε το 2016-17 .

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

2040 μ.χ . Στο υποθηκευμένο κρατίδιο New Ελλάνα οι φυλακές έχουν γεμίσει. Η «ανελεύθερη» Ξένια μόνη στο σπίτι, εκτίει ποινή χρόνων για λιγοστά χρέη. H έξοδος στη βεράντα έχει απαγορευτεί, η ψυχοθεραπεία το ίδιο. Οι Φύλακες λέγονται ‘’Φίλοι’’ και διδάσκουν χορογραφίες ποικίλης ύλης. Εγκλεισμός και μοναχική διασκέδαση, οι νέοι τρόποι της εξουσίας. Τα ‘’φιλο -τρομοκρατικά’’ ένστικτα πολιτών εκτονώνονται με δωράκια χορηγών. Μάτια - κάμερες παντού. Μνήμη αδρανής. Ευφυείς δεκάχρονοι μεταφέρονται στο εξωτερικό για σπουδές. Ειδικοί ανακριτές εξετάζουν ‘’το τυπικό της συμπεριφοράς’’ και παραπέμπουν σε ιατρικές εξετάσεις. Κατηχητές διδάσκουν ‘’το συμβόλαιο του λαού’’, μέσω skype. Χαφιέδες σε κρίση πανικού, θεραπεύονται σε πειρατικούς σταθμούς. Άνθρωποι - σκυλιά ξελαρυγγιάζονται ενώ μιά τίγρη ξεδοντιάζεται. Ο σκουπιδοφάγος ‘’’καθαρίζει’’ άστεγους. Οι εκλογές κάθε χρόνο ένα ατέλειωτο πάρτυ κι η Ιστορία ένα μαύρο σύννεφο με λίγες φωτεινές στιγμές.

2040 μ.χ . Ενωμένη Γηραιά Νευρώπη.. Ξένια, Μελίνα, Ίγκριντ και Άρης,‘’ ανελεύθεροι’’, φύλακες, χαφιέδες και κατηχητές στο ίδιο γαϊτανάκι του 3%. Υπάρχει προοπτική για τη φυλακισμένη ανθρωπότητα? Οι άνθρωποι των σπηλαίων ίσως έχουν τις απαντήσεις..

‘’ΤΟ 3%’’ της Βίλης Σωτηροπούλου γράφτηκε το 2016 και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Θέατρο Ειλισσος και στο Φεστιβαλ Σ.Ε.Η,  σε σύνδεση με ηθοποιούς σε Αγγλία ( Στέλλα Τροκάνα) , Γαλλία ( Αθηνά Αξιώτου), Ελβετία ( Γιώργος Νάσιος).

‘’ΤΟ 3%’’, μια πολιτική δυστοπία με υποδόριο χιούμορ, στα όρια της φαντασίας και της απόλυτης πραγματικότητας. Μια θεατρική παράσταση αρκετά… προφητική και με ματιά κινηματογραφική, σε on line streaming στις 22 , 23  και 24/1/2021.

διαβάστε περισσότερα
Διαδικασία παρακολούθησηςτηςπαράστασης   

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας.  


Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva  Services με θέμα "Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικό εισόδου. (Αν δεν βρίσκετε το e-mail στα εισερχόμενά σας, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές.)

Ο κωδικός εισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.  

Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την παράσταση, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας.

Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την παράσταση.

Η είσοδος  στη σελίδα προβολής της παράστασης δύναται να πραγματοποιηθεί από την ώρα έναρξης έως και 3 ώρες μετά. Έπειτα, το login στην παράσταση, θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο.  

Καλή σας διασκέδαση! 

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΥΦΟΝΟΙ
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Συντελεστές

Κείμενο : Βίλη Σωτηροπούλου

Σκηνοθεσία παραστασης 2016-17 : Ροζαμάλια Κυρίου, Βασίλης Παπαδημητρίου, Βίλη Σωτηροπούλου

Σκηνοθεσία παράστασης για την κινηματογράφηση 2020 : Βίλη Σωτηροπούλου.

Κινηματογραφική σκηνοθεσία / μοντάζ:  Kυρηναίος Παπαδημάτος

Παίζουν οι ηθοποιοί :  Ανδρέας Bιτωράτος, Μίνα Λαμπροπούλου, Αννα Μακρή, Πασχάλης Μερμηγκάκης,  Γιώργος Νάσιος , Βίλη Σωτηροπούλου , Στέλλα Τροκάνα και ο μικρός Πέτρος Μελαχροινούδης

Σκηνικά κοστούμια : Aνδρομάχη Μοντζολή

Φωτισμοί : Βασίλης Κρητικός

Μουσική επιμέλεια : Δημήτρης Λαλούμης

Παραγωγή : Θεατρική Ομάδα Μπουφόνοι.

Media
Διοργανωτής

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΥΦΟΝΟΙ

Διεύθυνση
ΗΡΩΟΣ ΜΑΤΣΗ 22
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
17456
Τηλέφωνο
2109939266
Email
williesotirop@gmail.com
ΔΟΥ
ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ ( ΝΕΟ ΓΛΥΦΑΔΑ)
ΑΦΜ
EL090090685
Εκδηλώσεις
  • "ΤΟ 3%" της Βίλης Σωτηροπούλου - ONLINE
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.