ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ…πάνε παραλία
Περιγραφή

Οι εταιρίες παραγωγής “L&S” και “W.T.F-ACT” παρουσιάζουν
την παιδική διαδραστική παράσταση:
«Τα τρία γουρουνάκια…πάνε παραλία»

Η πιο διαδραστική παιδική παράσταση των τελευταίων 6 ετών, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στον κήπο του Χυτηρίου (Ιερά Οδός 44, Γκάζι) για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!

Το γνωστό σε όλους παραμύθι, Τα Τρία Γουρουνάκια, που παρουσιάζεται τα τελευταία 6 χρόνια σε θέατρα της Αθήνας, φοράει το μαγιό του και γίνεται για πρώτη φορά… καλοκαιρινό! Ο μαγικός κήπους του Θεάτρου Χυτήριο στο Γκάζι, μεταμορφώνεται στην Παραλία των Κοραλλιών και… μετά την υπόσχεση του λύκου ότι θα γίνει για πάντα χορτοφάγος, τα αγαπημένα σε όλους γουρουνάκια, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και πάνε διακοπές!

Θέλεις για μία ακόμη φορά να βοηθήσεις τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον λύκο; Τι θα γίνει όταν ο λύκος συναντήσει πάλι τα τρία γουρουνάκια στην παραλία των κοραλλιών; Θέλεις να μπεις και εσύ στο παιχνίδι και να πρωταγωνιστήσεις στην πιο διασκεδαστική παιδική παράσταση του καλοκαιριού; Αν ναι, πάρε τη μαμά σου το μπαμπά σου και τους φίλους σου και έλα στον υπέροχο κήπο του Θεάτρου «ΧΥΤΗΡΙΟ» (Ιερά Οδός 44, Γκάζι) όχι μόνο για να δεις αλλά και για να παίξεις στα «Τρία Γουρουνάκια»!

Μια απόλυτα διαδραστική παράσταση που οι μικροί θεατές ζουν την περιπέτεια μέσα από το ίδιο το παραμύθι. Βοηθούν τα γουρουνάκιανα γλιτώσουν από τον κακό λύκο, τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς, φτιάχνουν τη δική τους ιστορία και πρωταγωνιστούν μέσα σ’ αυτή.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά.
Σε συνεργασία με την Εταιρία Θεάτρου W.T.F-ACT παρουσιάζουν την καλοκαιρινή παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια…πάνε παραλία», μόνο για τις Τετάρτες του Ιουνίου. Στόχος της ομάδας είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να βιώσουν μια ιστορία, μέσα από την συμμετοχή τους στις διαδραστικές παραστάσεις και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Κάθε Τετάρτη, στις 19.00 στο Θέατρο Χυτήριο

διαβάστε περισσότερα
Συντελεστές

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Νίκος ΛημνιόςΘοδωρής Κατσαρός
Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Σχεδιασμός Αφίσας: Άρης Σομπότης
Παραγωγή: Εταιρίες Θεάτρου “L&S” “W.T.F-ACT”

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Νίκος ΛημνιόςΙωάννα Σισκοπούλου, Εύα Τσαμασιώτη, Νάντια Αντωνίου, Θοδωρής Κατσαρός, Γιώργος Μαύρος.

Παραγωγή

WTF ACT

Διεύθυνση
ΕΥΚΛΕΙΔΟΥ
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
10442
Τηλέφωνο
306973057757
Email
wtf.act.theatre@gmail.com
ΔΟΥ
Α ΑΘΗΝΩΝ (Α΄, Β΄, Γ΄)
ΑΦΜ
997326428
Εκδηλώσεις
  • ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ…πάνε παραλία - Θέατρο Χυτήριο, Προαύλιο
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.