ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ  Β.ΤΡΙΦΥΛΛΗ-Ε.ΦΙΛΙΝΗ
Περιγραφή

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Κωμωδία Καταστάσεων

Διαρκεια : 120 '

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια σύζυγος απατημένη, μια υπηρέτρια μουγκή και κουφή, μια κόρη με ιδιαιτερότητες, ένας γιατρός-«μάνα» στα φακελάκια και ένας σύζυγος-πασάς κάνουν άνω κάτω μια μονάδα

διαβάστε περισσότερα
Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης 

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας.   

Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα"Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικόεισόδου. (Ανδενβρίσκετετο e-mail σταεισερχόμενά σας, παρακαλούμεελέγξτεκαιτουςφακέλουςΑνεπιθύμητα (spam) καιΠροσφορές.

Ο κωδικόςεισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.  

Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την παράσταση, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας. 

Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την παράσταση. 

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη On demand στο διάστημα που αναφέρεται στα εισιτήριά σας. Από τη στιγμή που θα κάνετε login / είσοδο στη σελίδα προβολής, έχετε 3 ώρες στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε την παράσταση. Μετά τις 3 ώρες, το login στην παράσταση, θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο.  

Καλή σας διασκέδαση! 

Συντελεστές

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Βασια. Τριφύλλη,

Εύα Αλεξανδρή,

Βασίλης Πλατάκης.

 Συμμετέχει η Ελενη. Φιλίνη.

διασκευη.: Νικου. Αθερινού.

Σκηνικο.-κοστουμια.: Σαββας. Πασχαλίδης.

Σκηνοθ.:Βασiλης. Πλατάκης

Media
Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει