Ανεβάζετε θεατρική παράσταση;
Διοργανώνετε συναυλίες, φεστιβάλ, σεμινάρια, αθλητικούς αγώνες;
Χρησιμοποιήστε δωρεάν την πλατφόρμα ticketing του μεγαλύτερου website εισιτηρίων
στην Ελλάδα και ξεκινήστε να πουλάτε εισιτήρια!
Εγγραφείτε τώρα, στέλνοντας μήνυμα στο tickets@viva.gr ή τηλεφωνικά στο 2117603000
Η Νο1 στην Ελλάδα Online Ticketing Πλατφόρμα του Viva.gr,
σας δίνει μοναδικές δυνατότητες:
 
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Μέσω της πλατφόρμας μας μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργείτε τις εκδηλώσεις σας και άμεσα να εισπράττετε από την προπώληση. Αν δεν έχετε χρόνο το κάνουμε εμείς για εσάς!
 
ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΣΩ MOBILE APP
Παρέχουμε τη μόνη υπηρεσία στην Ελλάδα που προσφέρει εισιτήρια μέσω mobile app (Viva Wallet). Οι πελάτες σας μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια όπου κι αν βρίσκονται και να κάνουν check in στην εκδήλωση δείχοντας το barcode στο κινητό τους!
 
360ο ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ προώθηση των εκδηλώσεων σας, σε ένα πλήθος online καναλιών. Με την προβολή μέσα από τα Newsletters, Social Media, Banners, συνεργαζόμενα sites, Mobile App η εκδήλωσή σας γίνεται ακόμα πιο γνωστή στο κοινό!
 
AFFILIATE SITES
Συνεργαζόμαστε με ένα δίκτυο affiliate sites το οποίο αυξάνεται συνεχώς. Athinorama.gr, thetoc.gr, Rocking.gr, Lifo και πολλά άλλα, προσφέρουν στο κοινό τους άμεση κατεύθυνση στην σελίδα αγοράς εισιτηρίων σας.
 
ΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ
Σας παρέχουμε δωρεάν widget το οποίο μπορείτε να προσθέσετε στο site σας ώστε να πωλούνται εισιτήρια μέσα από αυτό, χωρίς να γράψετε γραμμή κώδικα! Με αυτόν τον τρόπο προσφέρετε μία πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία στους πελάτες σας και οι πωλήσεις σας αυξάνονται.
 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
Δίνουμε τη δυνατότητα για στοχευμένο marketing, υποστηρίζοντας την εξαργύρωση κωδικών online. Χρησιμοποιώντας είτε τους κωδικούς που δώσατε σε μία καμπάνια, είτε τα barcodes από προηγούμενα events, μπορείτε εύκολα να επιβραβεύσετε τους καλύτερους πελάτες σας.
 
24ΩΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Το αξιόπιστο τηλεφωνικό κέντρο του Viva.gr είναι πάντα διαθέσιμο να πουλήσει τα εισιτήριά σας, να ενημερώσει και να εξυπηρετήσει τους πελάτες σας.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
Παρέχουμε το μόνο δίκτυο φυσικών σημείων που αναπτύσσεται συνεχώς. Οι πελάτες σας βρίσκονται σίγουρα κοντά σε ένα από τα 1500+ φυσικά σημεία, από όπου μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα για όλες τις υπηρεσίες Viva.
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Παρέχουμε τη μόνη υπηρεσία που υποστηρίζει όλα τα είδη εκδηλώσεων. Θέατρο, Σινεμά, Συναυλίες, Αγώνες δρόμου, Σεμινάρια, Ξεναγήσεις, Εκθέσεις, Μουσεία!
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Υποστηρίζουμε πληρωμή με όλες τις κάρτες (πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες), με Μετρητά, Κατάθεση μέσω τραπέζης, πληρωμή με Viva Wallet, αλλά και μέσω courier στο χώρο του πελάτη!
 
ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ
Αποτελούμε το μοναδικό πάροχο διάθεσης εισιτηρίων και είσπραξης έναντι τρίτων, σε πλήρη συμμόρφωση με το νέο νομοθετικό πλαίσιο. (Ν. 4446 / 2016). Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας κατευθύνουμε στο πώς μπορείτε να διαθέτετε τα εισιτήρια σας σε πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του νέου πλαισίου.
 
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ
Η μόνη υπηρεσία εισιτηρίων που κάνει καθημερινή εκκαθάριση των εισπράξεών σας. Τα χρήματα από τις πωλήσεις σας, σε online και φυσικά σημεία, είναι διαθέσιμα την επόμενη εργάσιμη στο λογαριασμό σας.
 
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Έχουμε εμπειρία ετών στην αγορά θεαμάτων. Ξέρουμε πώς πρέπει να υποστηρίζεται και να προωθείται μία εκδήλωση και θέλουμε να μοιραστούμε την εμπειρία μας μαζί σας. Ελάτε στα νέα μας γραφεία να σας κεράσουμε καφέ και να συζητήσουμε ποιο είναι το καλύτερο για το event σας!
 
ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ
Οι διοργανωτές εκδηλώσεων έχουν άμεση γραμμή υποστήριξης στο 211 8003338, καθημερινά και αργίες 09:00πμ – 23:00μμ. Σκοπός μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση των αναγκών σας και η επίλυση κάθε πιθανού προβλήματος ό,τι ώρα και αν προκύψει.
 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Διαθέτουμε την υποστήριξή μας σε όλα τα στάδια ενός event. Στη δυσάρεστη περίπτωση ακύρωσης μίας εκδήλωσης, κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, ενημερώνουμε τους πελάτες σας και αναλαμβάνουμε τις επιστροφές των χρημάτων στην κάρτα τους.
 
ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
της Εκδήλωσής σας
Ίσως τα events σας δεν είναι τόσα πολλά ή τόσο συχνά ώστε να δικαιολογούν αγορά εξοπλισμού. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε εξοπλισμό check-in εντελώς δωρεάν!
 
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
Χρειάζεται να προεκτυπώσετε μεγάλες ποσότητες εισιτηρίων για να διαθέσετε στους πελάτες σας; Ελάτε στα γραφεία μας και χρησιμοποιήστε τους δικούς μας εκτυπωτές χωρίς χρέωση! Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη να συζητήσουμε ό,τι άλλο χρειαστείτε.
 
ΕΦΑΡΜΟΓΗ CHECK-IN
Πάνω από 100.000 θεατές περνούν κάθε εβδομάδα από τα check-in μας. Παρέχουμε την πιο γρήγορη εφαρμογή check-in, με αυτόματη ενημέρωση δεδομένων και λειτουργία σε online και offline περιβάλλον.
Κάποιοι που εμπιστεύονται ήδη την Πλατφόρμα μας!
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.