Το event σου όπως αξίζει να είναι

Ξεκίνα τώρα

 

 

 
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Μέσω της πλατφόρμας μας δημιουργείς και δημοσιεύεις εύκολα την εκδήλωσή σου μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.
 
ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΣΩ MOBILE
Οι πελάτες σου μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια μέσω του app μας, όπως και μέσω του website μας από οποιαδήποτε συσκευή.
 
ΠΡΟΩΘΗΣΗ
Προωθούμε τις εκδηλώσεις σου σε ένα μεγάλο εύρος καναλιών. Newsletters,& social media, banners, συνεργαζόμενα sites, mobile apps θα συμβάλλουν στο να γίνει πιο γνωστή η εκδήλωσή σου στο κοινό.
 
AFFILIATE SITES
Συνεργαζόμαστε με ένα δίκτυο affiliate sites το οποίο αυξάνεται συνεχώς. Το κοινό τους μαθαίνει για την εκδήλωσή σου και μπορεί να αγοράσει εισιτήρια με 2 κλικ.
 
ΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ SITE
Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας μπορείς να αντιγράψεις τον κώδικα για τη διαδικασία κράτησης και να τον ενσωματώσεις απευθείας στο site σου. Έτσι προσφέρεις μία ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες σου, χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από την ιστοσελίδα σου.
 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
Δίνουμε τη δυνατότητα για στοχευμένο marketing, υποστηρίζοντας την εξαργύρωση κωδικών online. Χρησιμοποιώντας είτε τους κωδικούς που έδωσες σε μία καμπάνια, είτε τα barcodes από προηγούμενα events, μπορείς εύκολα να επιβραβεύσεις τους πελάτες σου.
 
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Μέσω του 11876, οι πελάτες σου μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια τηλεφωνικά, εύκολα και με ασφάλεια.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
Στη Viva παρέχουμε το πιο εκτενές δίκτυο φυσικών σημείων, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς. Με πάνω από 1500 σημεία, σίγουρα κάποιο είναι κοντά σε κάθε
πελάτη σου.
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Η πλατφόρμα μας υποστηρίζει όλα τα είδη εκδηλώσεων. Θέατρο, μουσική, σινεμά, streaming, αθλητικά, σεμινάρια, εκθέσεις κ.α. Το σύστημά μας προσαρμόζεται στην εκδήλωσή σου όποια και αν είναι αυτή.
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Υποστηρίζουμε όλες τις πιστωτικές κάρτες, αλλά και όλους τους τρόπους πληρωμής. Μετρητά, κατάθεση μέσω τραπέζης, πληρωμή με Viva Wallet και εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής προσφέρουν τη μέγιστη ευκολία στους πελάτες σου.
 
ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ
Αποτελούμε το μοναδικό πάροχο διάθεσης εισιτηρίων και είσπραξης έναντι τρίτων, σε πλήρη συμμόρφωση με το νέο νομοθετικό πλαίσιο. (Ν. 4446 / 2016). Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας κατευθύνουμε στο πώς μπορείτε να διαθέτετε τα εισιτήρια σου σε πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του πλαισίου.
 
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ
Παρέχουμε τη μόνη υπηρεσία εισιτηρίων που κάνει καθημερινή εκκαθάριση των εισπράξεών σου. Τα χρήματα από τις πωλήσεις, σε online και φυσικά σημεία, είναι διαθέσιμα την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο λογαριασμό σου.
 
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Έχουμε εμπειρία ετών στην αγορά θεαμάτων. Ξέρουμε πως πρέπει να υποστηρίζεται και να προωθείται μία εκδήλωση και θέλουμε να μοιραστούμε την εμπειρία μας μαζί σου.
 
ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ
Η έμπειρη ομάδα και τα εξελιγμένα τεχνικά μας εργαλεία, μας επιτρέπουν να απαντάμε σε οτιδήποτε χρειαστείς σε λιγότερο από 10 λεπτά, μέσω live chat.
Δοκίμασέ μας
 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Το ξέρουμε ότι το να διοργανώνεις μία εκδήλωση είναι αγχωτικό. Για αυτό παρέχουμε υποστήριξη σε όλα τα στάδια ενός event. Στη δυσάρεστη περίπτωση ακύρωσης ενός event συμβάλλουμε στην ενημέρωση των πελατών σου.
 
ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΟΥ
Η Box Office εφαρμογή μας είναι πλήρως συμβατή με τον εξοπλισμό ταμείου που διαθέτεις ήδη. Εάν δεν διαθέτεις εξοπλισμό ταμείου, είμαστε στη διάθεσή σου ώστε να σε κατευθύνουμε για τα μοντέλα που μπορείς να προμηθευτείς.
 
100% ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Μέσω της εφαρμογής μας εκδίδονται νόμιμα παραστατικά εισιτήρια ηλεκτρονικής μορφής. Ο πελάτης μας μπορεί είτε να εκτυπώσει το εισιτήριό του, είτε να το αποθηκεύσει στο κινητό του με apple wallet, google pay ή ως αρχείο, και να μπει απευθείας στον χώρο χωρίς την σπατάλη χαρτιού.
 
ΕΦΑΡΜΟΓΗ CHECK-IN
Πάνω από 100.000 θεατές περνάνε κάθε εβδομάδα από τα check-in μας. Παρέχουμε δωρεάν την πιο γρήγορη εφαρμογή check-in, με αυτόματη ενημέρωση δεδομένων και λειτουργία σε online και offline περιβάλλον. Εσύ απλώς την κατεβάζεις στο smartphone σου και σκανάρεις.


Μας εμπιστεύονται ήδη

Συνεργάτες Συνεργάτες
 

Κάνε το πρώτο βήμα για να απογειώσεις τις εκδηλώσεις σου

Ξεκίνα τώρα