Νύχτες Πρεμιέρας
Ο ΧΩΡΟΣ

Νύχτες Πρεμιέρας

24o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ |
24th Athens International Film Festival
19 - 30 Σεπτεμβρίου 2018

3η Χρονιά Συνεργασίας με τo Viva.gr

Ο αγαπημένος κινηματογραφικός θεσμός της Αθήνας που πραγματοποιείται για περισσότερα από είκοσι χρόνια από το Σινεμά cinemagazine.gr επιστρέφει και φέτος στο καθιερωμένο φθινοπωρινό ραντεβού του.

Από τις 19 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, η Αθήνα υποδέχεται τη μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή, στις αίθουσες: Danaos Cinema (1 & 2), ΙΝΤΕΑΛ (CINE IDEAL), Odeon Opera (1 & 2), ΑΣΤΟΡ, Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών & Παλλάς

Οι Νύχτες Πρεμιέρας βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των πιστών και εν δυνάμει θεατών τους ακούγοντας τις επιθυμίες τους, μελετώντας τις προτιμήσεις τους και συμβαδίζοντας με τα μεγάλα Φεστιβάλ του κόσμου.

Για τρίτη χρονιά συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με το Viva.gr και παρέχουμε τη δυνατότητα στο κοινό να προμηθεύεται τα εισιτήριά του για τις προβολές του Φεστιβάλ, ηλεκτρονικά απ’ όπου κι αν βρίσκεται αλλά και από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την πόλη.

Κλείστε εισιτήριο διαρκείας ή επιλέξτε μεμονομένες προβολές.
Για την προβολή στο Παλλάς, "Ο ΚΥΡΙΟΣ & ΤΟ ΟΠΛΟ"εισιτήρια διατίθενται εδώ:  https://www.viva.gr/tickets/cinema/the-old-man-and-the-gun/

Online booking requires cookies.
Please click here to continue.