Σύγχρονο Θέατρο
Ο ΧΩΡΟΣ

Σύγχρονο Θέατρο

Ευμολπιδών 45, Κεραμεικός
τηλ 210 3464380, info@sychronotheatro.gr

Τη νέα εποχή του ιστορικού θεάτρου της Αθήνας στην Ευμολπιδών 45 στον Κεραμεικό θα χαράξουν από κοινού, με μια δημιουργική σύμπραξη, η Ομάδα Νάμα (Γιώργος Χατζηνικολάου, Ελένη Σκότη, Επί Κολωνώ) και η εταιρία παραγωγής Λυκόφως ΑΜΚΕ (του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου). Τη διεύθυνση και την ευθύνη του θεατρικού προγράμματος επωμίζονται ο Γιώργος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, που με τους συνεργάτες τους εργάζονται για ένα φιλόδοξο εγχείρημα σύνθεσης των δυνατοτήτων της Ομάδας Νάμα και της Λυκόφως.

Οι κύριες παραγωγές του Σύγχρονου Θεάτρου για τη σεζόν 2018 – 2019 είναι δύο παραστάσεις που ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, «Με λένε Έμμα» (Άνθρωποι, Τόποι, Πράγματα) του Duncan Macmillan από την Ομάδα Νάμα, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη και «Το Δείπνο» του Herman Koch σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελέμε.

Παράλληλα το ανανεωμένο Σύγχρονο Θέατρο εγκαινιάζει την Παιδική του Σκηνή με δυο εξαιρετικές παραγωγές. Η «Συντεχνία του Γέλιου» σε συνδημιουργία με την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών πρόκειται να παρουσιάσει, σε ένα απολύτως φιλικό και προσβάσιμο θέατρο σε άτομα με αναπηρία περιβάλλον, την κωμωδία «Πιο Δυνατός κι από τον Σούπερμαν» του Άγγλου συγγραφέα Roy Kift σε σκηνοθεσία Βασίλη Κουκαλάνι και Αντώνη Ρέλλα και την παράσταση ο «Μορμόλης» σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη και Βασίλη Κουκαλάνι.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις στο www.sychronotheatro.gr
Facebook: https://www.facebook.com/sixronotheatro/

Χρειάζεστε βοήθεια;
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.